Ponta szerint Orbán bókol neki

Orbán Viktor Tusványosi beszéde évről évre kiveri a biztosítékot a román kormánynál. Idén sem mentek el szó nélkül mellette.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

orban tusvanyos 1
Tusványos 2015
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. július 28., 10:44
0 hozzászólás. 

Orbán idei beszéde visszafogott volt, így elsőre nem is azon háborodtak fel, hanem a facebook oldalára feltöltött egyik fotó ellen emeltek szót, ugyanis a miniszterelnök Tusványosról egy olyan képet tett közzé, amin nagy Magyarország kitűzők is láthatóak. A román külügyi tárca revizionista jelképek népszerűsítésének tartja, ami elfogadhatatlan.

De a román kormányfő is sértőnek nevezte a magyar miniszterelnök Romániával szemben tanúsított magatartását. Victor Ponta Orbán Viktor tusnádfürdői beszédét értékelte egy hétfő esti televíziós műsorban.

A szombati szabadtéri fórumon Orbán Viktor a román-magyar kapcsolatokat firtató kérdésre azt mondta: nem sok boldogítót tud mondani. Hozzátette: ez nem volt mindig így, 2012-ig bizalmi alapon álló, gyakorlatias és eredményes együttműködés volt a két ország kormányai között.

Victor Ponta azt mondta, a maga részéről „bóknak" tekinti, hogy a kormányra kerülése - 2012 - előtti jobbközép román kabinetekkel Orbán Viktor együtt tudott működni

uh.ro/mti



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."