Biró Rozália maradt az RMDSZ nőszervezetének elnöke

Az RMDSZ Bihar megyei szenátorát, a Szövetségi Képviselők Tanácsának elnökét választotta ismét elnökévé az RMDSZ nőszervezete.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

BiroRozalia-uh
Fotó: Archív
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. november 23., 06:41
0 hozzászólás. 

A Marosvásárhelyen tartott tisztújító küldöttgyűlésen Kelemen Hunor, az RMDSZ elnöke kijelentette: a nőszervezete abban segítheti a közös érdekképviseleti munkát, hogy 2016-ban meggyőző, jövőről szóló programmal és hiteles jelöltekkel vesz részt a választási megmérettetéseken. Megjegyezte: annyira fontos az a közösségépítő munka, amelyet a nőszervezet megalakulása óta végzett, hogy úgy tűnik, mintha húsz éve működne.

„Gazdagabb, megbízhatóbb és talán szimpatikusabb is lett általatok az RMDSZ, az az érdekvédelmi szervezet, amely 26 éve a pályán van, és úgy kíván a pályán maradni, hogy folyamatosan képes változni, megújulni" - mondta Kelemen Hunor.

Biró Rozália, az RMDSZ nőszervezetének elnöke köszönetet mondott a szervezet tagjainak az elmúlt két év tevékenységéért.

„A közösség elvárással van irányunkba és mi is elvárással lehetünk feléje arra vonatkozóan, hogy a jelöltállítási folyamatban ne csak részt vegyünk, hanem jelöltjeink befutó helyen szerepeljenek a szövetség választói listáin. Meggyőződésem, hogy ezek a jelöltek, megválasztásuk után, be tudják bizonyítani, hogy helytállnak a döntéshozatalban" - mutatott rá az RMDSZ nőszervezetének újraválasztott elnöke.

Az RMDSZ nőszervezetének tanácskozását a parlamenti pártok nőszervezeteinek képviselői is köszöntötték. Az Európai Néppárt Nőszervezetének elnöke videó-üzenetben, Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára pedig levélben üdvözölte a küldöttgyűlést.

mti



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."