Románia is felkerült az ISIS listájára

Azt hinnénk, kiesünk a terroristák látóköréből, de legújabb videóüzenetükben Románia és Magyarország zászlaja is szerepel.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

terr kikep
Minket is fenyeget az ISIS.
szerkesztoÍRTA: KAKASY BOTOND
2015. november 26., 14:19
0 hozzászólás. 

A magát Iszlám Államnak nevező terrorista szervezet videója akár egy hollywoodi filmelőzetesnek is beillene, olyan szintű narrációt, hang és vizuális effektet tartalmaz. Üzenetében fenyegeti az IÁ elleni nemzetközi szövetségben résztvevő országokat. A 3-ik perc hatodik másodperctől jelenik meg az a hatvan ország zászlaját tartalmazó kép, ahol a magyar zászló a második sor végén, illetve a román lobogó a harmadik sorban a harmadik helyet foglalja el.

„Számoljuk a zászlóitokat, amely ha eléri a 80-at, akkor – ahogyan a próféta is megmondta, a háború lángjai végül elégetnek benneteket a halál dobjain" – hallható az üzenetben.

A videó propaganda üzenet, amely a kalifátus megalakulásáról, történetéről, terjeszkedéséről szól. „A legfrissebb híreket, képeket és videókat közöljük a legaktuálisabb eseményekről" – mondja a hang, miközben megemlíti, hogy a kalifátus területe már nagyobb, mint Nagy-Britanniáé. A videóban gúnyolják Amerikát, a demoralizált hadseregét, és 6500 öngyilkos katonáról számolnak be.

A videó üzen a világban élő muszlimoknak, etnikumtól függetlenül, arra szólítja fel őket, hogy egyesüljenek az Iszlám Állam fekete zászlaja alatt, ezzel teljesítve Allah akaratát.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."