Klímakatasztrófa - húzd meg a vonalat!

„Globális felmelegedés. Húzzuk meg a vonalait!” mottóval hirdetett meg online karikatúravetélkedőt a Marosvásárhelyi Kulturális Központ.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

karikatura_vetelkedo_logo
karikatura_vetelkedo_logo
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2010. május 28., 16:46
0 hozzászólás. 


A verseny fővédnöke Borbély László, környezetvédelmi- és erdészeti miniszter. A május 19-június 20. között zajló verseny célja kettős: felhívni a fiatalok figyelmét a globális felmelegedés környezetünket és életterünket érintő problémáira, valamint felfedezni és népszerűsíteni humoros, kreatívplakatkarikatura tehetségeket. A központi téma a klímakatasztrófa, de szabadon választott tematikával is feltölthetők karikatúrák az internetes oldalra. A versenyre romániai magyar grafikusok, képzőművészek vagy amatőr tehetségek, egy vagy több karikatúrával jelentkezhetnek, a több karikatúrával benevezők rajzai külön pályamunkának számítanak az értékelésnél és a közönségszavazásnál. A benevezés folyamatos, a négy hétig tartó vetélkedő ideje alatt bármikor jelentkezhetnek újabb versenyzők. Az elbíráló bizottságban Gáspárik Attila marosvásárhelyi színművész, Jakab Vilma a Zöld Erdély Egyesület programkoordinátora és Könczey Elemér grafikus kaptak helyet.

Az online karikatúra verseny szabályzatáról, a benevezés mikéntjéről bővebben a http://www.vasarhely.ro/karikatura/szabalyzat.php linkre kattintva lehet tájékozódni.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."