Kiszabadult a börtönből Nagy Zsolt egykori miniszter

Szerdán este szabadlábra helyezték a volt RMDSZ-es minisztert, majdnem ezer napot töltött börtönben.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

NagyZsolt
Fotó: archív
szerkesztoÍRTA: UH.RO / HÍRSZERK.
2017. október 05., 08:01
0 hozzászólás. 

Az Ilfovi Törvényszék jogerősen jóváhagyta Nagy Zsolt feltételes szabadlábra helyezését, amit a DNA megfellebbezett, de a törvényszék alaptalannak talált, így a korábbi Tăriceanu-kormány egykori távközlési minisztere 982 nap után elhagyhatta a börtönt szerdán este.

Nagy Zsoltot nemzetközi bűnszövetkezet támogatása, illetve egy postaépület jogtalan elidegenítése miatt hivatali hatalommal való visszaélés miatt ítéltek négy év letöltendő börtönbüntetésre 2015 januárjában. Az RMDSZ Facebook-bejegyzésben jelentette be a hírt szerdán este, a bejegyzésben többek között az áll, hogy Nagy Zsolt „hamarosan a nyilvánosság előtt fogja tájékoztatni az közvéleményt az elmúlt időszakról, jelenlegi állapotáról és terveiről." Ugyanakkor arra kérik barátait, ismerőseit, valamint a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben Zsolt azon döntését, hogy a következő napokat a nyilvánosságtól távol tölti.

A szerdán kimondott ítélet szerint az egykori miniszternek 2020. január 26-ig rendszeresen jelentkeznie kell az Ilfov megyei hatóságoknál, fogadnia kell a felügyeletével megbízott hatósági személy látogatásait, be kell jelentenie az esetleges lakcímváltozásokat és minden, öt napnál hosszabb elutazást, illetve tájékoztatnia kell a hatóságokat megélhetése forrásairól.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."