A nyugatnak gyanús Románia kormánya

Nem bíznak a kormányban az igazságszolgáltatás működését szabályozó törvények módosításának ügyében a nyugat európai országok.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

A kép illusztráció
A kép illusztráció
szerkesztoÍRTA: HÍRSZERK
2017. december 29., 18:18
0 hozzászólás. 

Ez derül ki legalábbis Németország és Franciaország bukaresti nagykövetségének nyilatkozataiból. A külügyminiszter tegnap megkapta az igazságszolgáltatás működését szabályozó törvényeket módosító jogszabályok angol fordítását, hogy ismertesse azokat a külföldi nagykövetekkel, illetve a Romániát más országokban képviselő diplomatákkal.

Németország nagykövetsége az Agerpres hírügynökségnek azt nyilatkozta, nem kapta meg parlament által elfogadott törvények fordítását. Megjegyezték ugyanakkor, hogy figyelemmel követték az elmúlt hónapokban az igazságügyi reformmal kapcsolatos vitát, munkatársaik le is fordították már a törvényeket, és egy elemzést is készítettek a jogszabályokat módosító javaslatokról.

A bukaresti francia képviselet szintén azt válaszolta, hogy követi az igazságszolgáltatási reform fejleményeit, az ennek kapcsán kialakult társadalmi vitát, illetve hogy saját fordítóinak szolgáltatásait veszi igénybe.

marosvasarhelyiradio.ro | Digi24



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."