Rajtakapták Dragneát

A vagyonbevallásában nem szereplő százezer eurós BMW-vel, és lejárt műszakival ment majálisozni Liviu Dragnea. 

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

bmw dragnea
Másnap már nem mosolygott ilyen kedélyesen a pártelnök
szerkesztoÍRTA: UH.RO / HÍRSZERK.
2018. május 03., 21:26
0 hozzászólás. 

Liviu Dragnea PSD-pártelnök május elsején este a Facebookon panaszkodott arra, hogy összeomlott az útügy rendszere, és majálisozók mennyire megszívták, mert nem lehet sms-ben autópályamatricát vásárolni. Még egy ejnyebejnyét is belengetett, és hogy majd utánanéz ő ennek.

Persze a Facebook nem egy olyan terület, ahol berezelnek az emberek, a poszt alatt rögtön többen is rákérdeztek: végül vett autópályamatricát? A pártelnök pedig rögtön ki is posztolta a kifizetésről szóló nyugtát. Ez lett a veszte.

Ugyanis kiderült, hogy egy olyan 100 ezer eurót érő, 7-es szériájú BMW-ből posztolt szelfit, amely nem szerepel a vagyonnyilatkozatában, ami nem is akkora baj, mert kiderült, hogy a fia disznófarmjának címére van bejegyezve, hanem, hogy másfél hete lejárt műszakival furikáznak az autóval.

A PSD elnöke ugyan többször kerülte a válaszadást, ám nem menekült, így annyival rendezte le a dolgot, hogy jó, tudomásul vette, hogy lejárt a műszaki, a csekket küldjék ki a fiának, aki majd kifizeti és tanul az esetből. Nincs itt semmi látnivaló.
Egyébként az autó meg nem céges dolog, hanem a fia magántulajdona – tette hozzá.

A történet annak fényében érdekes, hogy pont a PSD javaslatára akarják bevezetni, hogy május 20-ától rendszámtábla és forgalmi engedély nélkül maradjanak azok a sofőrök, akiket rajtakapnak, hogy lejárt műszaki vizsgával közlekednek a közutakon.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."