Ismét tüntettek az igazságügyi törvények módosítása ellen

Több ezren tiltakoztak szerda este Bukarestben, Kolozsváron, Nagyszebenben, Temesváron és Jászvásárban az igazságügyi törvények módosítása ellen.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

tuntetes-bukarest
Fotó: agerpres
szerkesztoÍRTA: UH.RO/AGERPRES
2018. június 21., 08:45
0 hozzászólás. 

Bukarestben mintegy 4.000-en tiltakoztak a Victoriei téren a Szociáldemokrata Párt, illetve a Liberálisok és Demokraták Szövetsége koalíció ellen. A tüntetők az Antipa múzeum környékén az úttestet is elfoglalták, miután összetűzésbe kerültek a közlekedési rendőrséggel. A forgalom megbénult a környéken, ugyanis egyesek a földre feküdtek és nem akarták elhagyni a helyszínt.

Nagyszebenben több mint 4.000 ember indult el a Nagypiac térről egy több kilométeres menetelés során. Kolozsvár főterén mintegy 2.000 embert gyűlt össze, hogy az igazságügyi törvények módosítása ellen tiltakozzon. Jászvásárban 1.500 személy vonult az utcára, hogy kifejezze elégedetlenségét. Temesváron több mint 1.500 ember kérte Liviu Dragnea alsóházi és Călin Popescu-Tăriceanu felsőházi elnök lemondását.

A legtöbb helyen kormány- és koalícióellenes jelszavakat skandálnak. A tüntetők román zászlókat, vuvuzelákat, és kormányellenes feliratokat vittek magukkal.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."