Mégsincs döntés a gyesről. Vagy van. Vagy nincs.

Káosz uralkodik a Boc-kabinetben a gyermeknevelési szabadság kérdésével kapcsolatban.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2010. december 08., 11:18
1 hozzászólás. 


Emil Boc tegnap bejelentette, hogy megszületett az új sürgősségi rendelet, amely egy évre rövidíti a gyest. Az RMDSZ szerint azonban nem született semmiféle sürgősségi rendelet, és a gyes idejének kérdése továbbra is nyitott – olvasható a manna.ro-n.

A kormánynak tehát sikerült két nap alatt 3 különböző bejelentéssel előállni. Marad, nem marad, vagy mégis marad a két éves gyermeknevelési szabadság?

A kormány hivatalos honlapján Emil Boc nyilatkozata után megjelent, hogy "a kormány ma [kedden] elfogadott egy sürgősségi rendeletet a gyermeknevelési szabadság és a gyermeknevelési segély módosításával kapcsolatban, jelentette be Emil Boc..."

Markó Béla miniszterelnök-helyettes szerint azonban a hétfői kormányülésen úgy egyeztek meg, hogy szerdán hoznak végleges döntést. "Nem létezik rendelet ebben a pillanatban, ezért minden lehetőség megvan a további tárgyalásokra" - magyarázta Markó.

Elena Udrea turisztikai miniszter hasonló állásponton van. "Nem volt sürgősségi kormányrendelet. Csak tárgyalás volt, nézőpontok hangzottak el. Azt hiszem, holnap [szerdán] lesz sürgősségi rendelet ezzel kapcsolatban" - mondta el a tárcavezető asszony.


1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
huba
2010-12-08 12:53:30
Hömmmmm....
A fene egye meg ezeket a politikusokat! Ezek ott fent elmeleti szinten mindent kimatekeznek, de a gyakorlatot sosem nezik. Nekik valószínű nem fog nagy gondot okozni a gyes egy éves csokkentése, mivel Ők szerintem sosem viszik bölcsődébe vagy napközibe gyerekeiket! Sőt. Szerintem salyát bejárónőjük van ... Az egesz bandát ki kellene telepíteni Szibériába, egy battyuval a hátukon, hogy ott probaljanak megelni az ilyenfajta döntéseikkel...

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."