PDL: ma négy szenátor szökött meg

Hétfőn Marian Rasaliu, Petru Filip, és Ioan Sbârciu szenátorok csatlakoztak az USL szociáldemokrata-liberális pártszövetséghez, míg Eugen Uricec képviselő a PDL helyett a PSD-t választja.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2012. április 23., 18:23
1 hozzászólás. 

Petru Filip és Marian Rasaliu igazolt át a PDL-ből a PNL-be. Filip a szenátus alelnöke, Rasaliu brassói szenátor. A brassói küldött volt a Demokrata Liberális Párt frakciójának a titkára, egyre több vezető pozícióban lévő kormánypárti politikus keres menedéket az ellenzéknél.

Emil Boc az újabb pártelhagyással kapcsolatban azt mondta: szerencsés dolog, hogy Petru Filip átigazolt, és nem lép jogerőre az általa benyújtott oktatási törvénymódosítás.

Ioan Sbârciu Beszterce-Naszód megyei szenátor hétfőn a plenáris ülés után jelentette be, hogy kilépett a PDL-ből, és a továbbiakban a PC színeiben aktivál. "Köszönöm, ahogy a pártban fogadtak. A Konzervatív Pártban fogok dolgozni" – jegyezte meg a szenátor.

A suceavai Eugen Uricec képviselő személyes okokra hivatkozva döntött úgy, hogy a PDL helyett a PSD-t választja. Uricec 2001 és 2007 között volt a Demokrata Párt (PD) helyi elnöke, majd 2007 és 2008 között a PDL helyi szervezetének alelnöke.

A múlthéten Victor Ponta, az USL szociáldemokrata-liberális pártszövetség elnöke azt nyilatkozta, ezentúl csak külön ellenőrzés után igazolhatnak át a politikusok.

uh.ro/manna.ro/mediafax



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
persze
2012-06-01 12:51:08
alattomos sunyi banda, jellemtelen, gerinctelen, hernyo emberek !

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."