Medgyesen javítottunk egy helyet

Rendkívül izgalmas, fordulatos és látványos volt a felnőtt férfi A divízió 2. fordulója.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
CservikSzerbia

Cservik ezüsttel hangolt a Szuperligára

Belgrádban remekelt az udvarhelyi asztaliteniszező.
SebastianLoso

Svéd játékossal erősödnek

Ennek megfelelően új célkitűzéssel indítja az új...
BLigasCsapatok

Biztató kezdet

Két csapattal is részt vett Udvarhely a szezonnyitón,...

medgyes_20
medgyes_20
szerkesztoÍRTA: PÁL GÁBOR
2009. október 04., 19:18
0 hozzászólás. 


A medgyesi asztalitenisz teremben szombaton, október 3-án minden mérkőzés óriási csatát hozott, mondhatni maratonira sikeredett. Az összjátékidő elképesztő: a három mérkőzésen 10 órát ütögettek !!!

A legesélyesebb Kézdivásárhely ellen kezdett az Udvarhelyi ISK-FSK csapata, és a múltkori könnyű vereség után megmutatták a fiúk, hogy többre is képesek. Az idei ifi-bajnok csapat ellen nagy csatában maradtak alul. 5-5-ig jól tartottuk a lépést, de a páros után ellépett a kézdivásárhelyi együttes. A végeredmény: Udvarhely-Kézdivásárhely 5-9 (György 3 győzelem, Mózes 2).

medgyes_20

A folytatásban Szentgyörgy következett, ahol mindenki megpróbálta a maximumot nyújtani, kellett a győzelem, ugyanis korábban Medgyes is megverte Szentgyörgyöt. György és Mózes kötelező győzelmei mellé Csortán Szabolcs is besegített, majd a páros megnyerése után már 6-3-as udvarhelyi vezetés állt a táblán. Ez viszont még nem volt elég, már kezdett kiütni a fáradtság mindkét csapaton, de a fizikai és idegi megterhelést a mieink bírták jobban. Péter volt aki nagyszerű játékkal hozta a pluszpontot, valamint a végjátékban, az első emberek csatájában, György fordított 2-1-ről, így meglett egy fontos győzelem: Udvarhely-Sepsiszentgyörgy 9-5 (György 4, Mózes 2, Csortán 1, Péter 1, György-Mózes páros 1).

Szünet után a házigazdák következtek, akik alaposan felpörögtek a hazai fordulóra. Végig fej-fej mellett haladt a két gárda, a Péter és Dombiból álló ifi-duó csak megszorítani tudta az ifi-válogatott játékosokat. Mózes is elfáradt a végére, így sajnos vereséget szenvedtek: Udvarhely-Medgyes 7-9 (György 4, Mózes 2, páros 1).

Így viszont nagyot változott a táblázat. Kézdivaásárhely 100%-os teljesítményével a csoport élén maradt, a többiek viszont 2-2 győzelemmel mind 8 pontosak, de a mieink meccsaránya a legjobb, így a táblázat a következőképpen áll két forduló után:

1. Kézdivásárhely 12 pont 54-26
2. Székelyudvarhely 8 p 39-46
3. Medgyes 8 p 39-50
4. Sepsiszentgyorgy 8 p 40-50

Tehát még minden nyitott, az biztos hogy a november 14-én zajló udvarhelyi fordulón óriási csaták várhatóak.


címkék:

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."