Biztató kezdet

Két csapattal is részt vett Udvarhely a szezonnyitón, mindkét csapatnak megmaradtak az esélyei a feljutásra.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
CservikSzerbia

Cservik ezüsttel hangolt a Szuperligára

Belgrádban remekelt az udvarhelyi asztaliteniszező.
SebastianLoso

Svéd játékossal erősödnek

Ennek megfelelően új célkitűzéssel indítja az új...
iskcsm1kikep

Európa kupában játszanak az udvarhelyi asztaliteniszezők

És ezt szeptemberben hazai pályán tehetik meg az ISK-FSK...

BLigasCsapatok
A két másodosztályú csapat, fotó: ISK-FSK
szerkesztoÍRTA: UH.RO/KÖZLEMÉNY
2018. szeptember 05., 12:07
0 hozzászólás. 

Elrajtolt a felnőtt román asztalitenisz csapatbajnokság B. divíziója, a tizenhat csapatos mezőnyben két csapattal is jelen volt Székelyudvarhely. A mezőnyt két nyolcas csoportra osztották, a csoportokban mindenki mindenkivel megmérkőzött a három nap alatt. Mindkét udvarhelyi csapatban a fiatal játékosok kaptak lehetőséget a két csapatkapitány Mózes Gyula és Fejér András mellett, és éltek is vele.

A második számú csapat

Dr. Mózes Gyula, Sánduly Levente, Karácsony Dániel és Vetésy Norbert összeállításban lépett asztalhoz és 5-0 arányú győzelemmel kezdett Ilfov csapata ellen, majd egy kis rövidzárlat következett, Giurgiu ellen 5-2-es vereséget jegyeztek. A szuperligába készülő Buzău ellen újabb vereség következett, majd Temesvár ellen megszerezte a csapat a második győzelmet, 5-3-ra nyertek.

Az ötödik fordulóban fordulatos mérkőzésen veszítettek 5-2-re Dumbravita ellen, majd Zilah ellen javított a csapat a mérlegen egy 5-0-ás győzelemmel. Az utolsó fordulóban a szintén bivalyerős Medgyes ellen nem sikerült győzelmet szerezni, így a csapat három győzelemmel az ötödik helyen zárta a csoportját.

A harmadik számú csapatunk

Fejér András, Medvés Antal, Jenei Barnabás és Geréb Attila felállásban szintén győzelemmel kezdte a tornát, a szenvedő fél a bukaresti TTT volt. A második meccsen Sepsiszentgyörgy ellen 5-1 arányban szenvedtek vereséget az udvarhelyiek, de ezután a folytatásban két újabb győzelmet jegyzett lendületes csapat, Focșani gárdáját 5-0-ra, míg a bukaresti ACTT csapatát 5-2-re sikerült legyőzni.

Az ötödik fordulóban egy kellemetlen vereség következett, a szoros szettek ellenére Beszterce csapata 5-1-es győzelemmel zárta a borítékolhatóan második helyért zajló csatát. Az utolsó két fordulóban tovább gyűjtötték a pontokat a fiúk, Kolozsvár és Călărași csapata is egyaránt 5-2-es eredménnyel kellett fejet hajtson, az így harmadik helyen végzett csapatunk előtt.

Az első forduló után

mindkét csapatnak reális esélyei vannak az A. divízióért zajló rájátszásba való bejutásra.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."