Cservik ezüsttel hangolt a Szuperligára

Belgrádban remekelt az udvarhelyi asztaliteniszező.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SebastianLoso

Svéd játékossal erősödnek

Ennek megfelelően új célkitűzéssel indítja az új...
BLigasCsapatok

Biztató kezdet

Két csapattal is részt vett Udvarhely a szezonnyitón,...
iskcsm1kikep

Európa kupában játszanak az udvarhelyi asztaliteniszezők

És ezt szeptemberben hazai pályán tehetik meg az ISK-FSK...

CservikSzerbia
Cservik dobogóra állhatott Belgrádban, fotó: az ISK-FSK weboldala
szerkesztoÍRTA: UH.RO/KÖZLEMÉNY
2018. október 24., 10:35
0 hozzászólás. 

Hétvégén a szerb fővárosban, Belgrádban került sor a szerb felnőtt ranglistaverseny első fordulójára, ahol csapatunk játékosa, Cservik Krisztián egy páros ezüstéremmel hangolt a jövő héten kezdődő hazai Szuperligára.

A korábbi években is rendre a dobogóra állhatott a Cservik Krisztián - Katic Ivor páros, az éremszerzés pedig ezúttal sem maradt el. Egészen az elődöntőig magabiztos menetelést mutatott a páros, mindegyik mérkőzésüket 3-0 arányban sikerült megnyerni. A döntőbe jutásért a Radonjic-Mihalovic páros ellen már nem volt ennyire könnyű, de 3-2 arányban sikerült behúzni a győzelmet.

A döntőben

azonban megtört a lendület, a Levajac-Dilas páros 3-0 arányban múlta felül Krisztiánékat, akik így ezüstéremmel vigasztalódhattak.

Az egyéni versenyszámban Krisztián sikeresen megnyerte a selejtező csoportját, így került fel a tizenhatos főtáblára. Az első fordulóban azonban a későbbi ezüstérmes Kostadinovic nem kegyelmezett neki: 4-0 arányban ejtette ki játékosunkat.

Krisztiánra vasárnap újabb mérkőzés vár, a szerb bajnokság következő fordulójában Temerin ellen áll asztalhoz, majd hétfőn utazik vissza Udvarhelyre, a kedden kezdődő Szuperliga első tornájára.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."