Sport » Egyéb sport

Még sízhetsz a Madarasi Hargitán

A legtöbb erdélyi sítelep a szokatlanul enyhe és csapadékmentes tél miatt már nem üzemel, a Madarasi Hargitán visszatért a tél.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

Madarasi Hargita
Hódeszkásokat is várnak
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2014. március 04., 13:41
1 hozzászólás. 

Nem kell még búcsúzniuk a hótól a téli sportok kedvelőinek, a Madarasi Hargitán működő síközpont üzemeltetőinek sikerült jelentős mennyiségű havat "készíteniük".

A napok óta tartó éjszakai fagyoknak és a hóágyúzásnak köszönhetően még mindig nagyon jó minőségű hó borítja az összes sípályát, még a legnehezebb, Nagy Mihály pálya felső szakasza is jól taposott, kiválóan síelhető.

Síversenyek márciusban

4-5 centi friss hó hullott a Madarasi Hargitán, és a meteorológiai előrejelzések szerint a hét végén is mínusz fokok lesznek. A télies időjárásnak és a még mindig jó hóviszonyoknak köszönhetően márciusban is számos programot és síversenyt rendeznek az 1600-1700 méteres magasságban fekvő sípályákon.

Javában zajlik még a városi alpesi síbajnokság, melynek második fordulója, a Roseal Kupa március 8-án lesz. A szombati versenyt a Kicsi Mihály pályán tartják 10 órától, március 9-én, vasárnap pedig a 31. Pro Familia Családi Síversenyt rendezik meg a Súgó pályán, 11 órai kezdettel. Az egyfutamos versenyre minden síelést kedvelő családot szeretettel várnak a szervezők.

Snow On Fire a hóparkban

A síszezon leglátványosabb megmérettetését, a nemzetközi Snow On Fire hódeszkás- és szabad stílusú síverseny március 21-23. között tartják a Hargitán található hóparkban.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
kalman
2014-03-04 16:00:47
na
Rég nem a székelyek szent hegye az ahova egyik másik tápos ausztriai árakon engedi fel a zetelaki és ivoi fiatalokat a hegyükre sizni. és arról miért nem számolnak be hogy pár hete kidölt az egyik sifelvónó oszlopa? Nyomjátok a reklámot csak.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."