Sport » Egyéb sport

Erdélyi Floorball Kupa, harmadszor

Harmadik alkalommal tartanak teremhoki tornát, még lehet nevezni. A meccsek a Rákóczi Centerben lesznek.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

alt
Fotó: Kakasy Botond / archív
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2014. május 19., 14:51
0 hozzászólás. 

Az Areopolis Floorball Sportegyesület 2013 áprilisában alakult, alig egyéves életpályája során  nemzetközi részvétel mellett zajló floorball kupákat, iskolai floorballedzéseket, a Floorballiskolát és az Iskolai Floorball Vándorkupát, valamint további egészséges és sportolásban gazdag életmódra ösztönző közösségi rendezvényeket valósított meg Székelyudvarhelyen.

2014 első székelyudvarhelyi floorball kupája is az előbbi célok megvalósítása jegyében zajlik: május 24-én kerül sor a III. Erdélyi Floorball Kupára, melyre erdélyi és magyarországi csapatok is jelentkeztek.

A nevezési határidő nem zárult le, a szervezők szívesen látják mindazokat, akik megjelentek már az AREOPOLIS Floorball Sportegyesület és a Black 69 Floorballcsapat által szervezett kupák valamelyikén, de számítanak új csapatok jelenlétére is, kiemelten a magyarországi és további Kárpát-medenceiekre is.

A III. Erdélyi Floorball Kupára a székelyudvarhelyi Rákóczi Centerben kerül sor, további csapatok az egyesület honlapján található elérhetőségek bármelyikén jelentkezhetnek, innen a nevezési lap is letölthető.

A mérkőzések 2x20 percesek, nagypályán 5+1-es felállásban zajlanak. A csapatokat két csoportba sorsolják, ahonnan az első és második helyezettek kerülnek az elődöntőkbe, majd keresztbejátszással küzdenek a döntőbejutásért.

A csoportok sorsolását május 23-án tartják, a mérkőzésekre a belépés ingyenes.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."