Sport » Egyéb sport

Megint lesz sportgála

Idén is lesz sportgála, ugyanolyan, mint tavaly. Vagy tavalyelőtt.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

Fotó: archív
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. január 09., 11:11
1 hozzászólás. 

A polgármesteri hivatal és a Székelyudvarhelyi Sportért Egyesület közleményében arról tájékoztat, hogy idén ötödik alkalommal szervezi meg a Székelyudvarhelyi Sportgálát, ahol a város legjobb, országos, valamint nemzetközi versenyeken dobogós helyezést elért ifjúsági és felnőtt csapatait, egyéni sportolóit, valamint szabadidős sportrendezvények szervezőit szeretnék díjazni.

Ugyanakkor elismerésben részesülnek azok az edzők, sportvezetők, testnevelő tanárok, sportújságírók, akik 2014-ben munkájukkal és szakértelmükkel hozzájárultak Székelyudvarhely sportéletének fejlődéséhez, ugyanakkor azok a sportemberek is, akik életük során a székely anyaváros hírnevét öregbítették. A polgármesteri hivatal az elmúlt évhez hasonlóan a „Legnépszerűbb" közönségdíjat szeretné átadni annak a csapatnak és annak az egyéni sportolónak, akik a városlakóktól a legtöbb szavazatot kapják.

Javaslatokat január 23-ig az attila.balint@varoshaza.ro e-mail címre, vagy hivatal székhelyén (Városháza tér 5. szám) lehet tenni, bővebb információért hívható a 0733-313022-es telefonszám.

A javaslatban fel kell tüntetni a sportoló, csapat nevét, a sportágat, valamint az egyesület és a klub nevét, címét, melynek színeiben a versenyeken részt vett, és a 2014-es évben elért eredményt.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
jutacs
2015-01-10 18:58:07
Ha nem utaznak Magyarorszagra, sosem lesznek roman gyerekek.
Minden tiszteletem az ifju szekely sportoloknak

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."