Sport » Egyéb sport

Zeteváraljára tekernek a floorballsulisok

Nemcsak floorballt, hanem bringázást is oktatnak az ifjaknak a hét végén Zeteváralján.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

floorballsuli
Floorball és bicikli a természetben
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. július 02., 09:08
0 hozzászólás. 

Július 3. és 5. között természetjárással egybekötött bringaoktatást szervez az Areopolis Floorball Sportegyesület. Az udvarhelyi Black 69 Floorball Team által harmadik éve szervezett Floorballiskola növendékeivel a Székelyudvarhely–Zeteváralja vonalon tekernek, majd a kerékpárral való közlekedésről (városi és terep egyaránt), a szabályos és egészséges bringázásról, a közutakon a bringásokra jelentkező veszélyekről, ezek biztonságos elhárításáról hallgatnak előadást a Szekler Teker csapatvezetőjétől, Simon Szilárdtól. A téma keretében elmélet és gyakorlat egyaránt szerepel, továbbá biciklis akadálypálya is épül.

Ambrus László, az OTUS Egyesület természetvédője természetjárásról, környezetvédelemről, környezettudatosságról, természeti értékeink megbecsüléséről, illetve Hargita megyében található ritka, védett állatokról és növényekről tart előadást és felkészítőt.

Tekerj a Floorballsulival! című programban az Udvarhelyi Fiatal Fórum közreműködésével csapatépítő képzések is lesznek, nem marad el jó idő esetén a túrázás sem, illetve – természetesen – floorball-téma is lesz, profi bajnokságokban játszó csapatok látványos meccseiből szemléznek, illetve a múlt évben az Areopolis SE meghívására Székelyudvarhelyen edzőtáborozó U19-es magyar válogatott pár mérkőzését is kielemzik.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."