Sport » Egyéb sport

Megkezdődött a IV. Székelyudvarhelyért kupa

Pénteken reggeltől késő délutánig menetrend szerint zajlottak a mérkőzések.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

IMGP2891
IMGP2891
szerkesztoÍRTA: KAKASY BOTOND
2010. június 19., 09:54
0 hozzászólás. 


Péntek reggel óta a város különböző focipályái gyerekrivalgástól, drukkolástól voltak hangosak. Az úton időnként kisebb gyerekcsoporttal találkozhattunk, akik egyforma mezben vonultak: a IV. Székelyudvarhelyért kupa csoportmérkőzései már reggel 9 órától megkezdődtek a város több műfüves pályáin, a városi stadionban és a farcádi pályákon. A meccsek késő délutánig tartottak, valamint szombaton is folytatónak csoportok közti összecsapások, hogy kiderüljön, kik jutnak a vasárnapi döntőbe. A tegnap estére elromló időjárás sajnos megakadályozta a betervezett megnyitót, ahol koncert és tűzijáték is szórakoztatta volna a közönséget.

IMGP2824-1

Dusinszki Zoltán, a torna egyik szervezője elmondta, a pénteki mérkőzések rendben lezajlottak, illetve ma folyatódnak tovább. Ezeken a mérkőzéseken nem a győzelem a fontos, de természetesen a gyerekeket nagyban motiválja ez is.

"Sajnos a rossz idő miatt nem tudtuk megtartani a megnyitót, ahol zenés programmal és tűzijátékkal szerettük volna szórakoztatni az érdeklődőket. Reményeink szerint - és ha az idő is megengedi - ma megpróbáljuk pótolni 21 órától az elmaradt koncertet és tűzijátékot" - mondta el Dusinszki.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."