Sport » Egyéb sport

Bringások lepik el a várost

Pénteken és csütörtökön forgalomkorlátozás lesz, a királyszakasszal érkezik a Székelyföld Kerékpáros Körverseny városunkba.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

korverseny
Székelyföld Kerékpáros Körversenye, fotó: Gál Előd
szerkesztoÍRTA: UH.RO/SAJTÓKÖZLEMÉNY
2017. augusztus 08., 14:34
0 hozzászólás. 

Tizenegyedik alkalommal szervezik meg idén Székelyföld Kerékpáros Körversenyét. A verseny királyszakaszának ismét Székelyudvarhely lesz a házigazdája, ezért augusztus 10-11-én, csütörtökön és pénteken több állandó és időszakos forgalomkorlátozásra lehet számítani a belvárosban, illetve a településről kivezető utakon.

Augusztus 10-én, csütörtökön reggeltől lezárja a Helyi Rendőrség a Kossuth Lajos utcát, ide érkeznek és itt állomásoznak majd a kerékpárosok és kísérőik. Aznap kora délután az autósok fokozott figyelmét kérik a II. Rákóczi Ferenc utcában, mert azon a szakaszon érkeznek be a versenyzők és a kísérőautók a városba.

Pénteken a Márton Áron téren, illetve a Városháza előtti útszakaszon szünetel a forgalom, innen rajtolnak a kerékpárosok 11 órakor, majd haladnak a Bethlen Gábor utcán a Kaufland előtti körforgalom irányába. A királyszakasz időmérő etap, technikai rajtja az említett körforgalomnál lesz 11 óra 30 perc és 12 óra között, majd a versenyzők a Bethlenfalvi úton hagyják el a várost.

A lakosság és az autósok fokozott figyelmét és türelmét kérik a jelzett napokon.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."