Sport » Egyéb sport

Hokimeccseket nézhetsz

Támogathatod az ifjú jégkorongozókat, a helyszínen jó hangulat és zsíroskenyér is lesz.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

winterclassic2018
Fotó: archív
szerkesztoÍRTA: UH.RO / HÍRSZERK.
2018. január 23., 10:59
1 hozzászólás. 

Harmadszor rendezik meg a Winter Classic elnevezésű amatőr jégkorongtornát, a Székelyudvarhelyi Hokisokk csapata ezt a hétvégén, január 27-én és 28-án tartja a városi korcsolyapályán. Idén a torna ötcsapatosra bővül, a Bukaresti Torpedo, a Brassói PubBoys, a Gyergyószárhegyi Bástya, valamint a szervező HokiSokk A és B csapatai vesznek részt.

A tornán most is lesz adománygyűjtés, a idei kedvezményezettek a helyi kis hokisok lesznek, a Székelyudvarhelyi Küküllő U12-es csapata.

A Winter Classic tornát szervező HokiSokk csapat egyik kezdeményezője volt a székelyudvarhelyi polgármesteri hivatal és a Székelyföldi Jégkorong Akadémia között létrejött partnerségnek. A 2017-es esztendő nagy eredményének tartják – a sportág helyi fejlődése szempontjából – hogy harminc esztendőnyi kényszerszünet után az intézményes utánpótlásnevelés újraindult a városban Bán-Széll István vezetőedző irányításával.

A korcsolyapályán lezajló kétnapos rendezvényre ingyenes a belépő, a szervezők zsíros kenyérrel kedveskednek a nézőknek. A jégkorongmérkőzések szombaton és vasárnap reggel 08:30-tól 09:30-ig, illetve 12:30-tól 17:30-ig zajlanak, a közkorcsolyázás programja változatlanul 10:00-tól 12:00-ig, illetve 18:00-tól 21:00-ig tart – olvasható a szervezők által kiadott közleményben.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
jutacs
2018-01-24 21:45:35
Állítólag dőlni fog a pénz is, lesz itt műjégpálya is, bőven futja a Magyarországnak juttatott eu-s pénzből, csak mindenkinek jól kell szavazni.
Orbán miniszterelnök Úr nem feledkezik meg igaz híveiről, annyit ad, amennyi csak
kell az igaz hazafiaknak.
Hajrá Magyarország, hajrá fidesz!
Az igazi székely tudja, hová kell tenni az x-et.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."