Sport » Egyéb sport

Csapatban a keresztúriak lettek az elsők a repülőmodellek versenyén (videó)

Hétvégén Rugonfalván rendeztek világkupa-fordulót és országos bajnokságot a repülőmodell-röptetők számára.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

repulo modell 6
A keresztúriak jól szerepeltek. Fotók: Sinka-Király Levente
szerkesztoÍRTA: SINKA-KIRÁLY LEVENTE
2018. június 25., 17:32
0 hozzászólás. 

A székelykeresztúri Szitakötő Egyesület és Cimbora Gyermekek Klubja szervezésében első alkalommal rendezték meg hétvégén Rugonfalva határában a repülőmodellező F3K Hargita Világkupát és országos bajnokságot. A versenyre tíz sportoló nevezett be, akik Bakóból, Brassóból, Budapestről, Bukarestből, Pitesti-ről és Székelykeresztúrról érkeztek a kétnapos rendezvényre.

repulo modell 3

A versenyt az utolsó ifjúsági világbajnokságára készülő székelykeresztúri Kiss Tamara nyitotta meg, aki két nagyon látványos repítést is bemutatott.

A rossz időjárás miatt a tervezett időponttól eltérően két óra késéssel, délben kezdődött a röptetés, amely késő estig tartott. Végül a tizenhárom versenyprogramot sikeresen befejezték a résztvevők.

repulo modell 2

A világkupa-forduló első helyén a budapesti Fejes Barnabás végzett, megelőzve a bukaresti Istrate Alin Ionuț-ot. A dobogó harmadik fokára a székelykeresztúri Sándor-Zsigmond Dénes állhatott fel, aki az országos bajnokságban szintén a harmadik helyet szerezte meg.

repulo modell 7

Csapatban nagyon szoros volt a verseny, de az első helyet végül sikerült a székelykeresztúri Sándor-Dénes Zsigmond, Zsidó Ferenc, Péter László triónak megszereznie.

repulo modell 5

Kevés nézőt vonzott a verseny, ennek oka a nem megfelelő időjárás lehetett. Minket azonban nem zavart, kint voltunk a versenyen, videóztunk is, ezt nézhetik meg alább.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."