Sport » Egyéb sport

Gyerekzsivaj a Góbé Kupán

Az elmúlt hétvégén két helyszínen, három korosztályban rendezett az FC Székelyudvarhely kispályás labdarúgó-tornát.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

Foci_gobe_kupa_dec12
Foci_gobe_kupa_dec12
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2010. december 14., 13:32
0 hozzászólás. 

A sportcsarnok és a Rákóczi-csarnok adott otthont az első ízben sorra kerülő Góbé Kupával díjazott labdarúgó-tornának. A megmérettetés három korosztályban zajlott, tíz városból érkeztek a csapatok, összesen mintegy 250 gyerek lépett pályára, küzdött a minél jobb eredmény eléréséért.

Az FC Székelyudvarhely gárdái igazán jól szerepeltek, hiszen mindhárom korcsoportban a dobogóra állhattak: a Dusinszki Zoltán által irányított 2001-ben születettek a harmadik, a 2002-esek (edzők Dusinszki Zoltán és Botorok János) az első, míg a 2003-asok (edző Kis Lajos) a másodikok letttek. Ez remek eredménynek számít, hiszen olyan rangos együttesek voltak jelen, mint a Kolozsvári U, a Marosvásárhelyi Kinder, vagy a Brassói ISK.

Foci_gobe_kupa_dec12

Ami a különdíjakat illeti, a 2001-eseknél Csendőr Áron lett a legjobb kapus, a 2002-eseknél Kerestély József a legjobb játékos, míg a 2002-eseknél Vass Dávid szintén a legjobb kapus címet érdemelték ki.

A rendezők elmondták, hagyományt szeretnének teremteni a tornából, hiszen már most látszott, hogy ez egy remek lehetőség, hogy a gyerekek szokják a versenyhelyzetet. A kupa egyébként hazai környezetben idényzáró is volt.

Az FC Székelyudvarhely ezúttal mond köszönetet a támogatóknak: a Merkúr üzletláncnak, a sportiskolának, illetve a Rákóczi-csarnok vezetőségének.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."