Sport » Egyéb sport

Előkelő helyen a legrangosabb gyerektornán

Az elmúlt hét végén rendezték az ország legerősebb gyerekfoci tornáját Brassóban. A megmérettetésen ott volt az FC Székelyudvarhely a 2001-es korcsoportban.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

Csongor
Csongor
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. február 09., 15:03
0 hozzászólás. 

A brassói Indoor Cup a legelismertebb utánpótlás teremfoci tornája Romániában, így a legjobb csapatok neveznek. A Dusinszki Zoltán által irányított FC Székelyudvarhely a 2001-es korosztállyal képviseltette magát.

A csoportban 1–1-es döntetlennel kezdtek az FC Vaslui ellen, majd 3–1-re verték a Galaci Juniort. A továbbjutás szempontjából nagyon fontos mérkőzésen a Hagi Akadémiával játszottak. Bencze Krisztián mesterhármasával vezettek is 3–0-ra, de a végén aztán az ellenfél kiegyenlített - így is elég volt, hogy a nyolcaddöntőbe jussanak. Itt az első körben már a későbbi bajnokkal, az FC Brassóval kellett megmérkőzniük, akiktől 6–0-ra kaptak ki. A 7. helyért a Marosvásárhelyi Kinderrel 2–2-es rendes játékidőt követően büntetőkkel 5–3-ra nyertek. A harminckét gárdát felvonultató tornán a hetedik hely igencsak szép teljesítmény az udvarhelyiektől.

Csongor

Az FC Székelyudvarhely kerete: Albert Hunor, Fülöp László, Hegyi Zsolt, Pap Ferenc, Simó Csongor, Kerestély József, Mihály Rajmund, Izsák Botond, Bencze Krisztián, Baja Tamás, Szőke Csongor, Rácz Bence, Kányádi Szabolcs, Lakatos Mihály, Nagy Martin.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."