Sport » Egyéb sport

Megverték az Újpestet az udvarhelyi fiatalok

Az elmúlt hét végén rangos nemzetközi tornán szerepelt a Székelyudvarhelyi Roseal SK 1999-es korosztályos labdarúgócsapata. A Jenei Csaba által irányított gárda a harmadik helyen zárta a borszéki tornát.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

Foci
Foci
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. március 03., 16:02
0 hozzászólás. 

A tizenkét együttes felvonultató Reménység Kupával díjazott tornán a szervezők két hatos csoportba sorolták a résztvevőket. ARoseal SK nem kezdett igazán jól,  4–0-ra kikapott a Besztercei Gloriától. Sokkal jobb volt a folytatás 2–2-es döntetlen a Ferencváros B gárdájával, majd egy győzelem 1–0 arányban az Újpesttel. A csoportban még 0–2-es vereséget könyveltek el a Debreceni Focisulival, illetve 2–0-ra múlták felül a Borszékot.

A második körben már két négyes csoporttal folytatódott a torna. A Roseal SK eredményei: 2–2 a Ferencváros A együttesével, 0–0 a Fradi B-vel, 1–1 Csíkszeredával. A helyoszotókon a kisdöntőben játszottak az udvarhelyiek, ahol 1–0 arányban nyertek Beszterce ellen, így a harmadikok lettek.

A különdíjak közül is kettő Udvarhelyre jött, a legjobb kapusnak Szabó Adriánt választották, míg a gólkirály Balog Arnold lett.
 Foci

A Roseal SK kerete: Szabó Adrián, Szőcs Botond, Incze Dávid, Izsák Hunor, Balog Arnold, Balázs Hunor, Varga Hunor, Márton Péter, Somodi Tamás, Sinka-Piros Attila, Hegyi Csongor, László Zsolt, Jenei Barnabás, Nagy Dávid, Vajda Norbert.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."