Sport » Egyéb sport

Rajt az 1. Ligában és a tippversenyben

Pénteken startol a román labdarúgó 1. Liga, ezzel együtt honlapunk tippversenye is. Értékes nyereményeket vihetnek haza a pontvadászat végén.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

Tippverseny
Tippverseny
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. július 21., 16:26
1 hozzászólás. 

A labdarúgó 1. Liga nyári szünete nem volt problémamentes. De ezt már megszokhattuk, hogy a hazai pontvadászat nem éppen a sportról, hanem a vezetőkről, a szabályok kijátszásáról szól. Hiába lett ezüstérmes az FC Temesvár, nem indulhatott az európai kupaporondon, míg a Besztercei Gloria sem folytathatta az élvonalban, ugyanis nem adták meg a licencet főképp adóhátralékaik miatt. Hiába jutott fel a másodosztályból a Nagyváradi FC Bihar, ők sem teljesítették az előírásokat.

Így öt újonccal rajtol el idén az 1. Liga: a CS Mioveni, a Nagyszebeni CSU, a Ceahlaul Piatra Neamt, a Petrolul Ploiesti és a Concordia Chiajna ismerkednek az élvonallal.

TippversenyA nyári igazolások alapján a Bukaresti Rapid alaposan megerősödött, többek közt a volt szövetségi kapitány, Razvan Lucescu gyűjtött össze nagyon sok játékost maga köré. A Kolozsvári CFR is rendre nyerte a barátságos meccseket, a másik kincses városbéli gárda, az U is titkon a jó szereplésben bízik. Sohasem szabad leírni a Steauát és a Dinamót sem. Mint ahogy most már a címvédő Galaci Otelult sem.

Csak megtippelni lehet, ki lesz a befutó, mint ahogy minden egyes mérkőzés eredményét az uh.ro tippjátékában. A július 23-án induló bajnokságra a tippeket itt lehet leadni, és a szabályzatot itt lehet elolvasni. A tippverseny nyerteseit (első három helyezett) a teljes szezon lejárta után díjazzuk.


1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Tomyka
2011-07-21 20:53:51
Liga 1
Hajra Kolozsvar !!!

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."