Sport » Egyéb sport

Felemás udvarhelyi szerepelés a gyerektornán

Három korosztályban négy gyerekcsapattal volt érdekelt az FC Székelyudvarhely az elmúlt hétvégén Marosvásárhelyen megrendezett 5. E.ON Kinder Kupán.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

Foci_szekelyudvarhelyert_kupa_gyerek/fotok
Foci_szekelyudvarhelyert_kupa_gyerek/fotok
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. szeptember 07., 17:24
0 hozzászólás. 

A 2004-es korcsoportban (edző: Kis Lajos) az FC Székelyudvarhely I a Brassói Cenkkel 0–6-os, a Hagi Akadémiával 0–2-es, a Marosvásárhelyi Kinder II-vel 5–0-ás, majd a Junior Bukarest ellen 2–3-as eredményeket ért el a csoportban. A helyosztókon 5–2-re kikaptak a Dănuţ Coman Piteştitől, egyaránt 4–2-re győzték le a Galaci Oţelult és a Temesvár Polit, végül az ötödik helyen zártak.

Az SzFC II-es gárdája az összes csoportmeccsen kikapott: Piteşti 0–8, Galac 1–4, Kinder I 0–13, Temesvár 0–13. A 9–10. helyért a Kinder II-vel szemben 3–1-re nyertek.

Foci_szekelyudvarhelyert_kupa_gyerek

A 2002-es korosztály (edző: Dusinszki Zoltán) a tizedik helyen végzett a huszönötfős mezőnyben. A Hagi Akadémiától 5–0-ra, az Abrudbányától 4–1-re kaptak ki, de a további meccseiket hozták: a Marosvásárhelyi FCM-et 7–2-re, a Cantis Bukarestet 9–1-re verték. A 9–16. helyekért játszhattak a továbbiakban: a Junior Craiova ellen 3–1-re, a Viitorul Konstanca ellen 3–2 arányban győzedelmeskedtek, majd a Râmnicu Vâlceával szemben büntetőkkel maradtak alul.

Foci_szekelyudvarhelyert_kupa_gyerek/fotok

A 2000-esek (edző: Albert István) a huszonnégyfős mezőnyben a 15. helyet szerezték meg. A csoportkörben a Râmnicu Vâlceától 1–0-ra, a Hagi Akadémiától 3–1-re kaptak ki, a Marosvásárhelyi Teodor Mesaroşt 5–0-ra verték. A kieséses szakaszban újból a Hagi Akadémia következett, ezúttal 4–1-es vereséget szenvedtek, a folytatásban az Electroputere Craiovától újabb vereség jött, 3–1 arányban. A 15. helyért folytatott harcban a Kolozsvári Luceafărult 2–0-ra múlták felül.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."