Sport » Egyéb sport

Diákok vetették össze focitudásukat

A 90 éves a székelyudvarhelyi labdarúgás ünnepsorozat egyik mozzanata volt az elmúlt hétvégén az iskolák közötti kispályás labdarúgó-bajnokság. A megmérettetés három korosztályban zajlott.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

Foci_szekelyudvarhelyert_kupa_gyerek/fotok
Foci_szekelyudvarhelyert_kupa_gyerek/fotok
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. október 05., 16:29
0 hozzászólás. 

A legkisebbeknél, az I-IV. osztályosoknál hét iskola együttese nevezett. A szervezők két csoportba sorolták őket. Az eredmények, A csoport: Bethlen Gábor iskola–Benedek Elek iskola 8–0, Tompa László iskola–Tamási Áron líceum3–1, Tamási Áron–Benedek Elek 6–3, Tompa László–Bethlen Gábor 1–1, Bethlen Gábor–Tamási Áron 0–1, Benedek Elek–Tompa László 1–8. B csoport: Palló Imre iskola–Móra Ferenc iskola 0–0, Móra Ferenc–Orbán Balázs iskola2–1, Orbán Balázs–Palló Imre 0–4. A kisdöntőbe a Tamási Áron és a Móra Ferenc iskolák együttesei kerültek. míg a döntőben a Tompa László és a Palló Imre iskolák gárdái játsszák egy későbbi időpontban.

Az V–VIII. osztályosoknál, A csoport: Bethlen Gábor–Palló Imre 15–3, Tompa László–Tamási Áron 3–0, Palló Imre–Tamási Áron 3–0, Bethlen Gábor–Tompa László 2–2, Tompa László–Palló Imre 7–0, Tamási Áron–Bethlen Gábor 0–3. B csoport: Orbán Balázs–Benedek Elek 2–1, Móra Ferenc–Marin Preda 24–0, Benedek Elek–Marin Preda 12–0, Orbán Balázs–Móra Ferenc 0–1, Móra Ferenc–Benedek Elek 4–2, Marin Preda–Orbán Balázs 0–25. A korosztály döntőjét a Bethlen Gábor és a Móra Ferenc iskola játssza, míg a harmadik helyért a Tompa László és az Orbán Balázs iskola tanulói mérkőznek meg.

A középiskolások tornáján hat csapat szerepelt, A csoport: Bányai János–Marin Preda 7–1, Kós Károly–Bányai János 3–3, Marin Preda–Kós Károly 1–6. B csoport: Tamási Áron–Palló Imre 5–0, Eötvös József–Tamási Áron 1–1, Palló Imre–Eötvös József 0–6. Elődöntők, A1–B2: Bányai János–Tamási Áron 1–1, 9 méteresekkel 3–1; A2–B1: Kós Károly–Eötvös József 0–1. A döntőben a Bányai János és az Eötvös József szakközépiskola érdekelt, míg a kisdöntőért a Tamási Áron és a Kós Károly szakközépiskola játszik.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."