Sport » Egyéb sport

Az egyiknek sikerült a továbbjutás (képgaléria)

Az elmúlt héten két korcsoportban is érdekelt volt az FC Székelyudvarhely együttese a Gheorghe Ola és a Gheorghe Ene Kupa kiírásaiban.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

Foci_gyerekfoci_2011_okt
Foci_gyerekfoci_2011_okt
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. november 03., 12:25
0 hozzászólás. 

Hat csapat részvételével Székelyudvarhelyen rendezték a labdarúgó Gheroghe Ola Kupa megyei döntőjét. A 2002-es korosztálynak szervezett tornát a házigazda FC Székelyudvarhely nyerte meg és indulhat a regionális döntőn.

Eredmények, A csoport: FC Székelyudvarhely I–Székelykeresztúri Egyesülés 14–1, Udvarhely–Szentegyházi Vasas 3–0, Keresztúr–Vasas 3–0. B csoport: Csíkszeredai VSK–FC Székelyudvarhely II 5–0, Udvarhely II–Balánbánya 3–2, Csíkszereda–Balánbánya 5–1. Döntő: FC Székelyudvarhely–Csíkszeredai VSK 6–0.


A győztes udvarhelyi csapat

kapus: Albert Hunor; mezőnyjátékosok: Hegyi Attila, Fancsali Bence, Kerestély József, ifj. Botorok János, Gergely Balázs, Jakab Balázs, Bálint Bence és Lázár Kristóf. Edző: Dusinszki Zoltán.

Foci_gyerekfoci_2011_okt

Fotó: Kakasy Botond


A regionális döntőre a sorsolást november 17-én rendezik Bukarestben, míg a tornát november 25-27. között rendezik. Dusinszki Zoltán az FC Székelyudvarhely edzője elmondta, a rendezési jogot mindenképp megpályázzák és reméli, hogy majd Székelyudvarhely adhat otthont az eseménynek.

A Rákóczi Center adott otthont a Gheorghe Ene Kupa megyei szakaszának döntőjére, amelyen három csapat vett részt. A 2003-ban született gyerekeknek kiírt megmérettetésen a házigazda FC Székelyudvarhely (edző Kis Lajos) mellett a Székelykeresztúri Egyesülés és a Csíkszeredai VSK vett részt.

Foci_gyerekfoci_2011_okt

Mindenki játszott mindenkivel, a győztes a regionális döntőre kvalifikálta magát. Már a torna első összecsapásán lejátszották a döntőt, amelyen a házigazdák a Csíkszeredai VSK-val mérkőztek meg. A győzelmet végül a vendégek szerezték meg, miután 6–1-re verték a legfőbb riválisukat.

Eredmények: FC Székelyudvarhely–Csíkszeredai VSK 1–6, FC Székelyudvarhely–Székelykeresztúri Egyesülés 4–0, Csíkszeredai VSK–Székelykeresztúri Egyesülés 2–1.




0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."