Sport » Egyéb sport

Kicsin úszott el a finálé a fiataloknak

Nagyon közel volt, hogy a labdarúgó Gheorghe Ola emléktorna országos döntőjébe jusson az FC Székelyudvarhely együttese.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

Foci_gyerekfoci_nov4
Foci_gyerekfoci_nov4
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. november 30., 09:27
1 hozzászólás. 

Az elmúlt hétvégén a 2002-es korosztály középdöntőjében négy megye bajnoka nézett farkasszemet Besztercén. A Dusinszki Zoltán által felkészített FC Székelyudvarhely első ellenlábasa a Radnóti SK volt. Itt a fiatalok teljesen ráerőltették akaratukat az ellenfélre, akik viszont jól védekeztek, így döntetlennel zárult az összecsapás, pedig az udvarhelyiek még három kapufát is rúgtak. A második fordulóban a Zilahi Jövővel csaptak össze, itt nagyszerű játékot bemutatva, az elejétől a végééig uralva a játékot gólzáporos győzelmet arattak.

Következhetett a mindent eldöntő csata, a házigazda Besztercei Gloriával szemben. A gólgyártást az SzFC fiataljai kezdték el, de a szünetig válaszolt rá a vendéglátó. A második játékrészben is jól kezdtek az udvarhelyiek, ismét előnybe kerültek. Hét perc választotta el az együttest, hogy ott legyen a fináléban. A végjáték egy rémálom volt, a hazaiak egymás után szerezték a találatokat, így megnyerték a meccset.

Foci_gyerekfoci_2011_okt

Az eredmények, 1. forduló: FC Székelyudvarhely–Radnóti SK 1–1 (gól: Kerestély József), 2. forduló: FC Székelyudvarhely–Zilahi Jövő 6–0 (Kerestély 4, Szabó Mátyás és Gergely Balázs), 3. forduló: FC Székelyudvarhely–Besztercei Gloria 2–5 (Gergely és ifj. Botorok János). A torna legjobb játékosa: Kerestély József.

Az FC Székelyudvarhely kerete, kapus: Albert Hunor; mezőnyjátékosok: Hegyi Attila, Lázár Kristály, Kerestély József, Gergely Balázs, ifj. Botorok János, Bálint Bence, Fancsali Bence, Szabó Mátyás, Rácz Barna, Vajda Péter, Jakab Balázs. Edző: Dusinszki Zoltán.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
DepisKiller
2011-12-01 07:03:55
:side:

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."