Sport » Egyéb sport

Macieső a floorballmeccsen (galéria)

Népszerűnek bizonyult az udvarhelyi teremhokisok kezdeményezése. Szerda este a Rákóczi centerben szép számú közönség előtt majd három zsák játék gyűlt össze.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

DobjEgyMacitAkcio
DobjEgyMacitAkcio
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. december 22., 16:16
0 hozzászólás. 

„Nehéz lenne szavakba önteni azt amit ereztem akkor mikor a lelátóra tekintettem. Meglepődtem, nem túlzás ha azt mondom, hogy izgultam a pályára lépéskor. Amikor elkezdődött a plüssállat eső, akkor biza rájöttem, hogy Udvarhely tényleg képes szép dolgokra. Köszönöm minden egyes szurkolónak, játékosnak aki eljött. Nélkületek csak egy floorballmeccs lett volna" – írja a kezdeményezés egyik szervezője, Magyari Szabolcs a közösségi portálon.

DobjEgyMacitAkcio

Fotó: Kakasy Botond

„Többen elérzékenyültek, úgy nézők, mint játékosok. Ez érthető is, hisz megmutattuk, hogy egy nemes cél érdekében igenis össze tudunk fogni mi, udvarhelyiek. Bízom benne, hogy sikerül ezután is megmozgatni az embereket, és persze remélem, hogy akad köztetek olyan is, akinek megtetszett a floorball, és talán kilátogat majd mérkőzésekre" – fejtette ki az egyik játékos, Lukácsi Csaba.

A teremhokimeccs első találatánál a helyszínen jelenlévők a magukkal vitt plüssállatkákat dobálták a játéktérre, melyet a játékosok gyűjtöttek össze. A kórházban lévő rászoruló gyerekeknek juttatják el.

A Dobj Te is egy macit akció részleteit képekben ide kattintva találod.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."