Sport » Egyéb sport

A fináléig meneteltek a gyerekfocisok

Remek eredménnyel tért haza az FC Székelyudvarhely 12 éven aluli labdarúgó-csapata a Nagyszebenben rendezett Hagi Danone Kupa zónadöntőjéről.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

Foci_gyerekfoci_2012_majus2
Foci_gyerekfoci_2012_majus2
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2012. május 02., 17:01
1 hozzászólás. 

Az Albert István által felkészített együttes a hatcsapatos torna csoportmeccsein előbb 1–0 arányban verte (gól: Schram Péter) Kovászna megye bajnokát, a Sepsiszentgyörgyi jövőt, majd 3–1-re múlták felül (gól: Schram, Bara Levente, Csergő Szilárd) Brassó megye legjobbját az, FC Brassót.

Ezzel bejutottak az elődöntőbe, ahol már Szeben megye bajnoka, a Medgyesi Marius Baciu focisuli volt az ellenlábas. A gyerekek kétgólos hátrányból jöttek vissza 2–2-re (gól: Schram, Bara), büntetőkkel pedig 4–2-re nyertek. A döntőben épp fordított volt a forgatókönyv: hiába vezettek 2–0-ra az udvarhelyiek (gól: Bara 2), Maros megye aranyérmese, a Vásárhelyi Kinder kiegyenlítettek, a büntetőkkel megnyerték a párharcot, így ők jutottak az országos döntőbe.

Foci_gyerekfoci_2012_majus2

Albert István, az SzFC edzője elmondta: „Ha valaki azt mondta, hogy döntőt játszunk a torna előtt, akkor elfogadtam volna. De nagyon közel álltunk, hogy mi menjünk tovább. Tavaly az elődöntőig, most a döntőig meneteltünk, így mindenképp előrelépés".

Az FC Székelyudvarhely kerete: Simó Dávid, Bencze Norbert, Bálint Tamás, Fancsali Előd, Kovács Dániel, Bara Levente, Györgydeák Apor, Berkeczi Csongor, Schram Péter, Balázs Norbert, Bencze Hunor, Mocanu Mihály, Csergő Szilárd, Dénes Hunor.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Mareszke
2012-05-04 16:46:54
BIG LIKE!!!GRATULALOK!!!

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."