Sport » Foci

Foci Eb: Bálint Ferenc szerint spanyol és olasz továbbjutás lesz

Kiesett az előzetesen egyik nagy esélyesnek számító Hollandia, ma pedig a C csoportban Olaszország járhat így. Bálint Ferenc szerint ez nem így lesz.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

Andrea Pirlo
Pirlóék a spanyoloktól is függnek
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2012. június 18., 12:27
0 hozzászólás. 

Szombaton eldőlt, hogy a csehek és a görögök léptek tovább a legjobb nyolcba, előbbiek legyőzték a házigazdákat (1-0), az azelőtt egy héttel kitűnően kezdő oroszok pedig meglepetésre szintén 1-0-ra vesztettek az esélytelennek tartott görögökkel szemben, így búcsúzni kényszerültek.

Vasárnap este már tudtuk az első két negyeddöntő párosítását (cseh-portugál és német-görög), hiszen a németek – ha nehezen is – de legyűrték a dánokat (2-1), s a jól kezdő és vezetést szerző hollandok nem bírtak a portugálokkal és Cristiano Ronaldóval, 2-1-re vereséget szenvedtek, s pont nélkül, három meccs alatt mindössze két rúgott góllal estek ki.

Ma este a C-kvartett utolsó fordulóját rendezik, az olaszok és a horvátok izgulhatnak. Előbiek a már kieső írekkel csapnak össze, s eléggé inog a talaj a lábuk alatt, mert a horvátoknak egyelőre jobban áll a szénájuk. Bálint Ferenc, Székelyudvarhely valaha volt egyik legnagyobb labdarúgója úgy érzi, hogy a két esélyesebb csapat lépik tovább.

„Spanyol és olasz továbbjutást várok egyértelműen. Lehet, hogy vannak meglepetések, mert a futball már csak ilyen. Lehetséges ez is, előfordulhat, de a csapatokat ahogy ismerjük, az olaszoknak van nagyobb esélyük. A horvátok és az írek nyilván beleszólhatnak ebbe, de szerintem most elmarad a meglepetés, ez a véleményem."



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."