Sport » Foci

Gyerekek és öregfiúk fociztak a sportcsarnokban

A Roseal SK és a Székelyudvarhely FC gyerekcsapatai, valamint udvarhelyi és marosvásárhelyi öregfiúk fociztak szombaton a sportcsarnokban.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

oregfiukmeccs
Hajnalék (háttal, 10-es mezben) néha látványosan fociztak
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2013. március 25., 11:32
0 hozzászólás. 

A gyerekcsapatok mérkőzéseit követően, 14 óra után nosztalgiamérkőzést láthattak a sportcsarnokba látogatók, hiszen a hetvenes-nyolcvanas-kilencvenes években aktív marosvásárhelyi és udvarhelyi labdarúgók (illetve barátaik) játszottak egy öregfiúk-meccset.

A szervezők (a két klub és a polgármesteri hivatal) a Bukaresti Dinamo csapatát hívták meg, de az egykori válogatottak lemondták a részvételt, így a marosvásárhelyiek ugrottak be helyettük.

A vendégeknél az ASA csapatán kívül egykori vásárhelyi másod- és harmadosztályban játszó együttesek (Viitorul, IRA, Metalotechnica, Elecromureș) volt játékosai léptek pályára, a legnagyobb nevek Hajnal Gyula (481 mérkőzés, 137 gól az ASA-ban, 38 szereplés a válogatottban, 11 gól), Fodor János (több mint 200 meccs az ASA-ban és a Steauában) és Márton Levente (több mint 200 meccs az ASA-ban) voltak.

Az udvarhelyieknél a Haladás csapatának egykori futballistái, többek között Mihály Imre, Dénes Jenő, Gál Győző, Bodoni Sándor, Dusinszki Zoltán, és Botorok János játszottak. A találkozó döntetlennel ért véget, habár az első félidőben a hazaiak sokkal jobban játszottak, kapusuk, Mihály Mircea nagy formában védett. A második félidőben a fehérmezes vásárhelyiek voltak jobbak és kitartóbbak.

Székelyudvarhelyi Öregfiúk-Marosvásárhelyi Öregfiúk 6-6 (3-3)

Gól: Pavel Puiu, Botorok János (2), Jenei Csaba, Dénes Jenő, Borbáth István, illetve Turc Anton (3), Orbán Zoltán, Böjte Attila, Mike Jenő.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."