Sport » Futsal

Nem karácsonykor, hanem most lesz az ELDK

Egyetemisták fociznak a sportcsarnokban a hét végén, de teqballozni is lehet. Előrehozták az ELDK-t.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

Fotó: archív
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2017. november 22., 10:05
0 hozzászólás. 

A hagyományos, karácsony előtti időpontot idén módosították az Erdélyi Labdarúgó Diákkupa – a majdnem harminc éves múltra visszatekintő, egyetemisták számára megszervezett teremlabdarúgó torna szervezői. Amint azt a szervezők közölték, az előrehozott időpont a résztvevők visszajelzéseire alapszik, szeretnék kipróbálni a részvételre gyakorolt pozitív hatását annak, hogy a 28. ELDK-t nem decemberben szervezik.

Idén bárki kipróbálhatja a sportcsarnokban felállított asztalon a feltörekvő magyar sporttalálmányt, a teqball-t. A sportág hazai képviselői bevezetnek a szabályokba, akár rögtönzött (egyéni vagy páros) bajnokságot is szervezhetnek az érdeklődők.

A kupára húsz csapat nevezett be idén, Magyarországról négy csapat érkezik, kettő Budapestről, kettő pedig Debrecenből, ugyanakkor beneveztek csapatok Temesvárról, Brassóból, Kolozsvárról, Marosvásárhelyről, Csíkszeredából és Székelyudvarhelyről – a MÜTF és a Gimi együttesei.

A csoportok sorsolását november 24-én, pénteken 20 órától tartják a Siculus Ifjúsági Ház konferenciatermében, a húsz cspatot öt négyes csoportba osztják. Szombaton reggeltől késő estig tartanak a csoportmérkőzések, vasárnap pedig a helyosztók és az egyenes kiesési szakasz következik. A Székelysport Facebook-oldalon élő eredménykövetés lesz, a döntőt a tervek szerint élőben közvetítik a Facebookon.

Az ELDK-ról, illetve a szabályokról bővebb tájékoztatást az UFF honlapján és Facebook-oldalán lehet olvasni.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."