Sport » Foci

Nem hatódtak meg a Kolozsvári U-tól

Szovátán játszott barátságos mérkőzését az FC Székelyudvarhely a kincses város egyetemista csapatával.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

szfc_kolozsvariu24
szfc_kolozsvariu24
szerkesztoÍRTA: PÁL GÁBOR
2010. január 23., 20:13
0 hozzászólás. 


Az udvarhelyi harmadosztályos labdarúgó csapat a B divízióban szereplő Kolozsvári U együttesével mérkőzött meg ma délután a szovátai sportpályán. A hőmérséklet nem igazán kedvezett a nézőknek, de ez nem befolyásolta a játékosokat.

szfc_kolozsvariu24

Nem tartott sokáig az ismerkedés, egyből egymásnak estek a felek. Rögtön az elején nagy helyzetet hagytak ki a mieink, ami tíz perc múlva meg is  bosszulta magát, az ellenfél három perc alatt kettőt is belőtt/befejelt.

Nagyjából a középpályán rugdosgatták a lasztit, inkább egymás hibáira vártak a csapatok. Szünetig az eredmény nem változott, de feszült lett a hangulat, egy kis kakaskodásra is sor került a félidő előtti pillanatokban. A kolozsváriak egyik játékosát felrúgták, aki agresszívan rohant neki a sértőjének, és ebből kerekedett balhé – de végül sikerült lenyugtatni a feldühödött játékost egy piros lappal, ugyanakkor a mieinktől is kiállítottak egy játékost.

szfc_kolozsvariu48

A második játékrész hasonló volt az elsőhöz, mindkét oldalon voltak kisebb helyzetek, a hangulat továbbra sem volt baráti, kemény csata folyt le a pályán. Egyszer betalált a ellenfél, ami a végeredményt is jelentette, 3-0 arányban nyert Kolozsvár.

Hiányzott a mieinktől Palló Domokos, a csapatkapitány, aki hátfájdalmai miatt hagyta ki a meccset, valamint csatlakozott a kerethez Zereș Alin (Szebentől érkezett).

Dusinszki Zoltán: „Hasznos meccs volt, a fiúk láthatták, hogy mi a különbség a C és a B divízió között. A két csapat játékában nem volt nagy eltérés, csak az ellenfél kihasználta a támadásait.”

Sebestyén Attila – Péter Mózes, Rózsa Árpád, Csíki Dénes, Veres László – Mera Marce, Jankó Levente, Vătămăniuc Sándor, Lazăr Ovidiu, Ferenci Szabolcs, Zereș Alin kezdő felállással indítottak a mieink, de a folytatásban a többiek is játszottak: Gergely Tibor, Gergely Tamás, Zaharia Csaba, Simon Arnold, Bálint Róbert, Siméni Attila.

FC Székelyudvarhely – Kolozsvári U 0-3

A mérkőzésről készült fotók megtekinthetőek a képgalériában.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."