Sport » Foci

Csíkszeredába szerződött Savin Cătălin

Az FC Székelyudvarhely ellen is játszhat majd a rutinos szélsőhátvéd.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

Fotó: Gál Előd, Pál Árpád / archív
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2016. július 20., 08:46
0 hozzászólás. 

A 2016-17-es idényben a harmadosztályú FC Csíkszereda csapatát erősíti majd az udvarhelyi Savin Cătălin Mihai – a korábban az elsőosztályú Concordia Chiajnát, a Bukaresti Rapidot, a Kolozsvári CFR-t, illetve a másodosztályú Nagybányai FC-t is megjárt székelyudvarhelyi labdarúgó megegyezett a megyeszékhelyi klub illetékeseivel.

Kérdésünkre a játékos elmondta, múlt héten egyéves megállapodást kötött az FK Csíkszeredával, az együttese az edzéseket már el is kezdte Lengyel Roland vezetőedző vezetésével, mától napi két tréningen vesznek részt a futballisták.

Mint Savintól megtudtuk, a csapat vezetősége már korábban is hívta (ezen kívül még egy-két más csapattól is volt ajánlata), de sérülése miatt nem tudott a csíkiakhoz menni. „Még nem a legjobb a térdem" – jegyezte meg a 26 éves futballista. Az FK Csíkszeredában sok fiatal játékos van, így kellenek a tapasztaltabb labdarúgók is, mert az együttes célja a másodosztályba való feljutás lesz az idén.

szfcsavin2

Savin a tavaszi szezont szülővárosa csapatában, az FC Székelyudvarhelynél töltötte, az idény mindegyik találkozóján pályára lépett. Érdekesség, hogy hátvéd létére egy gólt is szerzett, pont az FK Csíkszereda ellen a megyeszékhelyi találkozón. Tavaly nyáron súlyosan megsérült egy nagybányai kupamérkőzésen, megműtötték, felépülése több hónapig tartott, csak tavasszal tudott százszázalékos edzőmunkát végezni.

Savin Cătălinnel készített portréinterjúnkat itt lehet elolvasni.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."