Sport » Foci

Készül a Szentegyházi Vasas

Ezen a hétvégén Farcádon játszott barátságos mérkőzéseket a Vasas női és férfi csapata.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

vasas_vasarhely06
vasas_vasarhely06
szerkesztoÍRTA: PÁL GÁBOR
2010. február 27., 20:05
0 hozzászólás. 


Kisebb focimaratont szerveztek Farcádon, ahol a Szentegyházi Vasas tartott felkészülést. A lányok Marosvásáhely csapatát fogadták, a fiúk pedig a körzeti bajnokságban szereplő A csoportos együttessel mérkőztek meg.

vasas_vasarhely06

Előbb a hölgyeké volt a főszerep, a marosvásárhelyi lánycsapat és a farcádi 14-15 éves (néhány nagyobb is) fiúk léptek pályára. Ezen a találkozón egyetlen góljukkal nyerni tudtak a vendégek.

Utánuk a szentegyházi gárda kétszer 30 perces meccsen rúgta a bőrt a vásárhelyiekkel. A Maros megyei együttes jelenleg a bajnokság bronzérmes pozíciójában áll, hazai pályá kilencet rúgtak a mieinknek az őszi szezonban. Ezúttal elég kiegyenlített mérkőzést láthatott a farcádi közönség, amin végül kikapott Szentegyháza egy góllal. Előbb a vendégek szerezték meg a vezetést az első félidőben, de a második játékrész elején válaszoltak Székely János tanítványai egy szabadrúgásból szerzett góllal. Azonban nem sikerült megőrizni ezt az eredményt, még egyszer betalált a vendégegyüttes, amivel nyerni tudott.

Ezután rögtön kezdődött a másik mérkőzés, amelyen ugyancsak a szentegyházi lányok léptek pályára, ellenfelük egy farcádi fiúcsapat volt. Itt is mindössze egy találat döntött a mérkőzés sorsáról, ezt pedig a fiúk rúgták.

Végül a megyei bajnokság listavezetője és az Udvarhely körzeti bajnokságban játszó A csoportos Farcád I csapott össze. Két gólt rúgtak a vendégek, amire egyel sem tudott válaszolni Farcád, így Szentegyházi győzelemmel zárult a foci-turné.

Marosvásárhely - Farcád (fiúk) 1-0
Szentegyházi Vasas (lányok) – Marosvásárhely (lányok) 1-2
Szentegyházi Vasas (lányok) – Farcád (fiúk) 0-1
Szentegyházi Vasas (férfiak) – Farcád I (férfiak) 2-0


Székely János a Vasas lánycsapatának edzője elmondta, hogy minden hétvégén játszanak felkészülési mérkőzéseket, ugyanis nemsokára kezdődik a bajnokság. Már több helyen is részt vettek különböző tornákon, többek közt voltak Kolozsváron, Marosvásárhelyen és Segesváron is. A következő két hétre is vannak tervek, de minden az időjárástól függ, mivel az előbbiekkel ellentétben - és a maihoz hasonlóan - nem kispályán, hanem nagyon fognak készülni. Március 13/14-én indul a tavaszi szezon, az első fordulóban Piteștire kell utazzon a szentegyházi gárda, ahol az Intercredo fogadja a mieinket (itthon 7-0 arányban sikerült megverni őket).



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."