Sport » Foci

A bányais lányok felfociztak a csúcsra

Megnyerte a fővárosban rendezett labdarúgó Coca Cola-kupát a székelyudvarhelyi Bányai János szakközépiskola lánycsapata.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

Banyai Janos iskola noi foci.
A lefújáskor a bányais lányok egymás nyakába borultak.
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2012. május 21., 14:25
0 hozzászólás. 

Bukarestben rendezték meg a középiskolák számára kiírt labdarúgó Coca Cola-kupát, amely döntőjében a székelyudvarhelyi Bányai János szakközépiskola csapata is érdekelt volt, miután a regionális döntőt sikeresen vette.

A Székely János által felkészített udvarhelyi gárda az elődöntőben a kolozsvári Aurel Vlaicu középiskola csapatával került össze. Az ellenlábasnál több olyan játékos is szerepelt, akik a felnőtt nagypályás csapat keretében is benne vannak, de az udvarhelyi csapatban is voltak olyanok, akik a Szentegyházi Vasasban fociznak. A mérkőzés a torna előrehozott döntője volt. Az eredmény szoros volt, ám a pályán a Bányai lányai egyértelműen jobbak voltak.

A döntőben a bukaresti Miercea Eliade iskola várt az udvarhelyiekre. A találkozó igazi drámai küzdelmet hozott: a szünetben még 3–1 volt a Bányainak, a második félidőben is végig vezettek, de az utolsó másodpercekben egyenlített az ellenfél. Jöhetett a hosszabbítás, ahol felváltva vezettek a csapatok, ám végül a székelyföldi gárda jött ki győztesen.

A Bányai János szakközépiskola lánycsapatának jutalma, hogy július 24-én Donyeckbe utazhatnak, ahol megtekinthetik az Európa-bajnokság egyik negyeddöntőjének összecsapását.

Labdarúgó Coca Cola-kupa

elődöntő: Bányai János– Aurel Vlaicu Középiskola (Kolozsvár) 5–4

döntő: Bányai János–Mircea Eliade Középiskola (Bukarest) 10–9, hosszabbítás után

Különdíj, gólkirály: Bálint Réka.

A Bányai János szakközépiskola csapata: kapusok: Kajtár Linda, Kiss Renát; mezőnyjátékosok: Elekes Noémi, Botházi Zsuzsanna, Benedek Izabella, Bálint Réka, Balázs Csilla, Papp Szidónia, Tamás Nóra, Sándor Orsolya. Edző: Székely János.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."