Sport » Foci

Foci vb: a német-portugállal indítjuk a hetet

A név kötelez, ma este a G csoport első mérkőzésére alkalmasabb helyet nem is találhatunk, mint G Music Pub.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

kocsma foci vb
Fotó: Sinka-Király Levente
szerkesztoÍRTA: SINKA-KIRÁLY LEVENTE
2014. június 16., 11:05
0 hozzászólás. 

Portálunk és a Príma Rádió rendszeres közös meccsnézést tart esténként, a Szentimre utcai G Music Pubban, ahol a Magyar Televízió 1-es csatornáján lehet figyelni a világbajnokság eseményeit. Az elmúlt héten szép számban összegyűltünk a közös meccsnézésekre, ezen a héten is várunk mindenkit a legjobb meccsekre.

Tegnap este a Svájc–Ecuador mérkőzést közvetítettük, melyet az európai csapat egy utolsó másodpercekben szerzett góllal 2–1-e nyert. Este 10 órakor a franciák egy eléggé gyenge focit mutatva verték Honduras együttesét 3–0-ra, míg éjszaka egy órakor Messi Argentínája Bosznia-Hercegovina csapatát győzte le 2–1-re.

Ma este a G csoport első mérkőzéséről, a Németország–Portugália összecsapásról jelentkezünk élő, szöveges közvetítéssel. 22 órától az Irán–Nigéria mérkőzést követhetik kivetítőn a pub vendégei, majd éjszaka 1 órától Ghána és az Egyesült Államok mérik össze játéktudásukat. Utóbbi kettőről portálunkon nem lesz élő közvetítés.

Este 7 óra előtt várunk minden foci- és sörbarátot. A mérkőzések előtt ma is tippszelvényeket osztunk ki, a pontos eredményt eltalálókat a G Music Pub sörökkel jutalmazza. Az uh.ro tippversenyén se felejtsék el megtenni tippjeiket, hiszen a világbajnokság után a Sarki Adidas jóvoltából értékes nyereményeket vihetnek haza a legtöbb pontot gyűjtő játékosok, valamint a G Music Pub is egy 50 lejes vásárlási utalvánnyal jutalmazza nyertest.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."