Sport » Foci

Foci vb: a második fordulóval folytatjuk

Hollandia ma bebiztosíthatja a továbbjutást, Spanyolországnak mindenképp nyernie kell.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

vendegek1
Itt a helyed
szerkesztoÍRTA: SINKA-KIRÁLY LEVENTE
2014. június 18., 10:27
0 hozzászólás. 

A 2014-es brazíliai foci világbajnokságon lejártak a csoportmérkőzések első fordulói, a tegnap este már a második forduló párharcai is megkezdődtek. Az eddigi mérkőzések alapján elmondhatjuk, hogy az idei vb nem okozott csalódást a foci és sportszeretők körében. Portálunk, valamint a Príma Rádió rendszeres közös meccsnézést tart esténként a Szentimre utcai G. Music Pubban, ahol a Magyar Televízió 1-es csatornáján lehet figyelni az eseményeket.

Tegnap este a Belgium–Algéria mérkőzést közvetítettük. A titkos esélyesnek kikiáltott belgák nem kezdték jól a mérkőzést, a félidőben az arab együttes vezetett. A második játékrészben a jó cseréknek köszönhetően megváltozott a játékuk. Fellaini fejesével egyenlítettek, majd Mertensnek sikerült bevinni a győztes találatot a mérkőzés hajrájában.

Este 10 órakor a Brazília–Mexikó találkozót nézhették meg a kocsma vendégei. Bár nem született gól a mérkőzésen, egy helyzetekben és kapusparádékban gazdag találkozónak voltunk tanúi. A nap utolsó összecsapásán Oroszország és Dél-Korea is megosztoztak a pontokon. Ezen a mérkőzésen 1-1-es végeredmény született

Ma este 7 órakor a B csoport második fordulójából az Ausztrália–Hollandia mérkőzést és kocsma hangulatot élőben közvetítjük portálunkon, este 10 órakor Spanyolország Chile ellen próbálja kiküszöbölni a csorbát, amit a hollandok ejtettek rajtuk. Ezt követően éjszaka 1 órakor a Kamerun–Horvátország találkozóra kerül sor.

Este 7 óra előtt várunk tehát minden foci és sörbarátot. A mérkőzések előtt ma is tippszelvényeket osztunk ki, a pontos eredményt eltalálókat a G. Music Pub sörökkel jutalmazza. Az uh.ro tippversenyén se felejtsék el megtenni tippjeiket, hiszen a világbajnokság után a Sarki Adidas jóvoltából értékes nyereményeket vihetnek haza a legtöbb pontot gyűjtő játékosok, valamint a G. Music Pub is egy 50 lejes vásárlási utalvánnyal jutalmazza a nyertest.


címkék: vb foci tipp kocsma

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."