Sport » Foci

Savin a Kolozsvári CFR-hez szerződik

Az 1. Liga második helyén álló Kolozsvári CFR-hez ír alá a székelyudvarhelyi Savin Mihai Cătălin, szerződtetését a héten véglegesítik.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

savincfrkvar
A héten már Kolozsváron edzett
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2015. január 22., 10:37
0 hozzászólás. 

A 23 éves szélsőhátvédet a Vasile Miriuță távozása után a téli szünetben kinevezett Eugen Trică, a Kolozsvári CFR új edzője hívta a csapathoz. Savin a héten már az együttessel edzett, mára eldőlt, hogy pénteken vagy szombaton írja alá új szerződését. Egyelőre nyárig szerződik a vasutas csapathoz, de 2 vagy 3 éves szerződés is lehet belőle.

Savin jobbhátvédet fog játszani a CFR-ben, jelenleg ő az egyetlen ezen a poszton bevethető játékos a keretben, ahová még érkezik egy másik jobbhátvéd is – mint portálunknak elmondta, edzője elsősorban jobbhátvédként számít rá. A balhátvéd posztján két játékosa (Camora és Gheorghe) is van a csapatnak, ahonnan a téli szezonban távozott Deac, Christian, Ivanovski, Chanturia és Ionuț Rada is, utóbbi az olasz Bari-ba, Monroy pedig a Vasile Miriuță által irányított Győri ETO-hoz távozott.

„Sok barátom és ismerősöm van itt Kolozsváron, mondhatni otthon érzem magam, hamar beilleszkedtem. Trică nagyon jó edzéseket tart, tudja, hogyan kell bánni a játékosokkal, mert fiatal edző" – mondta Savin Mihai Cătălin.

Eddigi karrierje során Savinnak a CFR a harmadik 1. Ligás csapata: tavaly a Concordia Chiajnában játszott, a mostani bajnokság első fél évét a Bukaresti Rapidban töltötte, ahonnan decemberben távozott tizenkét csapattársával együtt.


címkék: Savin CFR szerződés

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."