Sport » Foci

Mégsem tudott Savin a Kolozsvári CFR-hez szerződni

A csapatot pontlevonással büntették, az udvarhelyi labdarúgó aláírt szerződése is semmissé vált. Nagy bajok a vasutasoknál.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

savincfrkvar
Nem költözik a kincses városba az udvarhelyi jobbhátvéd
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2015. február 23., 18:39
0 hozzászólás. 

Nem lesz a Kolozsvári CFR labdarúgója a székelyudvarhelyi Savin Mihai Cătălin. A Román Labdarúgó-szövetség illetékes bizottsága megbüntette a csapatot a tartozásai miatt, utána pedig elutasította a klub fellebbezését, és nem adta vissza az alapfokon levont 24 pontját sem. A csapat így a bajnokság utolsó helyére került. Ezen kívül a pontlevonás mellett az átigazolási tilalmat is érvényben hagyta.

Emiatt a CFR a téli átigazolási időszakban szerzett játékosaitól kénytelen volt megválni, többek között Savintól is. A labdarúgó helyzetét az is nehezíti, hogy a héten lejár az átigazolási időszak, a bajnokság megkezdődött, így csapatot sem tud találni magának.

Eddigi karrierje során Savinnak a CFR a harmadik 1. Ligás csapata lett volna: tavaly a Concordia Chiajnában játszott, a mostani bajnokság első félévét a Bukaresti Rapidban töltötte, ahonnan decemberben távozott tizenkét csapattársával együtt. A kolozsvári csapathoz Eugen Trică edző hívta Savint, sajnos a sportoló csak néhány hétig edzett a CFR-rel - részt vett a gárda horvátországi edzőtáborozásán is -, több játékos szerződéseivel együtt az övét sem tudta iktatni a klub a tartozásai miatt.


címkék: Savin CFR Rapid

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."