Sport » Foci

Megvédték a címüket az újságírók a Roma Napi focitornán

Idén öt csapat nevezett, a sajtósok ismét megnyerték a tornát, a két roma csapat a dobogó második és harmadik fokára állhatott fel.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

romakupa3
Két döntetlen és két győzelem után végeztek az élen az újságírók
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. április 13., 17:12
0 hozzászólás. 

A néhány éves hagyományhoz híven, idén is a sportcsarnok melletti kis műgyepes pályán játszották le a minitornát, a szerda délutáni napsütésben öt csapat küzdött meg a minibajnokságon. Ezúttal a székelyudvarhelyi Caritas munkatársaiból is verbuválódott egy csapat, a helyi romák ismét két együttessel neveztek be, a Városháza és a címvédő újságíró-gárdával lett teljes a mezőny.

romakupa1Küzdelmes, de rövid, alig tízperces meccsek voltak, nem születtek gólzáporos győzelmek, a végelszámolásnál alig egy pont, illetve gól döntött: a sajtósok nagy csatában gyűrték le 1-0-ra a döntőnek is beillő mérkőzésen a tehetséges fiatalokból álló roma csapatot. A vándorkupa így még egy évig az újságírók birtokában marad, amennyiben még egyszer megnyerik, az övék marad. 

Szerkesztőségünket Sinka-Király Levente és Katona Zoltán képviselték a sajtócsapatban.

A Roma Napi rendezvénysorozat csütörtökön folytatódik, április 14.-én tíz órai kezdettel cigány népmesékről készítenek aszfaltrajzokat a gyerekek a városi parkban (esős idő esetén a Tompa László Általános Iskola tornatermében). 17:30-kor kiállítás lesz a Budvár negyedben élő és tanuló roma gyerekek munkáiból, a közösség életéből való képekből a Stúdió mozi előterében, ugyanott pedig 18 órakor kezdődik a Roma-napi gálaműsor, amin fellépnek a Móra Ferenc Általános Iskola tanulói, a Tompa László Általános Iskola tanulói és a Budvár utcai tánccsoport tagjai.

A III. Roma Napi Focitorna eredményei:

Központi Romák-Városháza 2-0, Sajtó-Budvár utcai Romák 0-0, Városháza-Caritas 2-1, Központ-Budvár 0-0, Városháza-Sajtó 0-0, Caritas-Központ 1-2, Budvár-Hivatal 2-2, Sajtó-Caritas 2-1, Sajtó-Központ 1-0, Budvár-Caritas 0-1.

A végső tabella:

1. Sajtó 8 pont

2. Központ 7 pont

3. Budvár 6 pont

4. Városháza 5 pont

5. Caritas 0 pont



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."