Sport » Foci

A világbajnok színre lép

Az esti német–ukrán összecsapást megelőzően azonban a török–horvát és a lengyel–észak-ír meccs is jónak ígérkezik.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

muller
Hány gólt lő Thomas Müller az Eb-n?
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2016. június 12., 13:35
0 hozzászólás. 

Parázs meccs lesz a Törökország–Horvátország közti mérkőzés, hiszen az angoloktól és az oroszoktól eltérően a szurkolóik is békések, együtt készülnek a meccsre, s mindkét csapat jó formában van. Vasárnapi előételnek tökéletes meccs lesz szerény véleményem szerint. Egy igen emlékezetes Eb-csatát is produkált a két együttes nyolc évvel ezelőtt, a negyeddöntőben az utolsó pillanatokban egyenlítő törökök végül kiejtették a délszlávokat.

Este héttől a C csoportban is nekifutnak a labdának, mégpedig az Eb-újonc, a selejtezőben a magyarokat és a románokat is megelőző észak-írek, illetve a múltkori társrendező lengyelek néznek farkasszemet egymással.

A Lewandowski nevével fémjelzett lengyel gárda is harapós kedvében van, négy évvel ezelőtt társrendezőként sem sikerült továbblépniük a csoportból, most pedig itt az alkalom. Igaz, a négy évvel ezelőtti „kollégákkal", az ukránokkal is meg kell küzdeniük (ez június 21-án esedékes).

A világbajnok németek kiemelkednek a csoportból, nehezen hihető, hogy ne lépjenek tovább a négyesből. Iszonyatosan jó Eb-múltjuk van, majdnem mindig ott voltak minimum a legjobb négy között, háromszor ők vitték el a trófeát: 1972-ben, 1980-ban és 1996-ban.

Az utolsó Eb-győzelmük óta azonban 20 év telt el, s a Löw-alakulat bizony a vb mellé az Eb-t is behúzná úgy, ahogy a hetvenes évek elején a Helmuth Schön által vezetett csapat tette.

Minden adott tehát egy újabb, kellemes focidélutánhoz. Elő a sört és a jókedvet, tippeket megtenni, kocsmában helyet foglalni. Élvezzük az Eb-t!



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."