Sport » Foci

Hodgson sem érti, mi történik (mémek, videók)

Gundel Takács meccs közben vezetett le egy szülést. Argentína után Ausztrália is bemutakozott az EB-n.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

Hodgson
Roy Hodgson, fotó:PA
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2016. június 21., 12:12
0 hozzászólás. 

Egy picit kanyarodjunk vissza az időben, mielőtt a tegnapról beszélnénk, hiszen kicsit későre ugyan, de a 422oons is elkészítette az A csoport utolsó fordulójára visszatekintő videóját, amelyben az albán gólszerzőt, Armando Sadikut egy hatalmas Sudoku-táblaként jelenítik meg.

Tegnap a B csoport utolsó mérkőzéseit rendezték meg. A nagyon jóformában futballozó Wales "Garath Béla" irányításával az orosz válogatottal csapott össze. Az oroszokról rögtön szurkolóik jutnak eszünkbe, a szurkolókról pedig rögtön az írek. Érdekesen működik a fociagy. Viszont szívesebben nézzük ezt a videót, mint egyet az orosz nemzeti székhajigáló válogatottról. Az íreknek van a legfrankóbb szurkolótábora, evör! Mielőtt valaki megsértődne, gyorsan idebiggyesztem, hogy utánunk.

Mi már előre számolgattunk, hogy kit kaphatunk ebből a csoportból, hogyan lehetne már matematikailag is biztosan továbbmenni. Aztán a Trollfoci Facebook oldalát görgetve lenyugodtunk, hiszen egyik kommentelő szerint Böde megmondta, számolgatni a tyúkokat kell.

Bale újra eredményes volt és az egész csapat jó játékának köszönhetően magabiztos három-nullás győzelemmel verték meg az oroszokat. A másik találkozón Anglia és Szlovákia csapott össze.

Henderson

Az egész meccs hatalmas angol fölénnyel folyt le, de a szlovákok szépen leparkolták a Tátrát a kapujuk elé. A poéngyáros Gundel Takács Gábort az izlandi védelemre emlékeztették Skrtelék. Elmondása szerint ők a magyarok ellen egy bálnát parkoltak le a kapujuk elé. Nem ez volt a magyar kommentátor egyetlen poénja. A következőn sírtunk.

Kialakult a végleges csoportállás, íme: 1. Wales, 2. Anglia 3. Szlovákia 4. Ruszkik haza! A kommentek között szemezgetve sokan szeretnék, ha az oroszok a bírójukat, Szergej Karaszjevet is hazavinnék Novoszibirszkbe, akinek annyi szál haja van, mint a románoknak akciógólja.

karasev

A Trollfocit, akik tönkrevágták a magyarok jó EB szereplését, befenyítette egy kedves olvasó. „Ezek a nyamvadt ausztrálok itt a szomszédban! Már megint átugráltak a kenguruik a kertembe..." – írja egy hozzászóló a bejegyzés alá.

trollfocinak

Az oldal üzemeltetői azt is remélik, hogy jó kondiban van Gera Zoli, Pintér, Böde, Dibusz vagy Nagy Ádám, hiszen július 10-én EB döntő, és 12-én a Ferencváros már a Bajnokok Ligája selejtezőkörében mutatkozik be. Míg Ronaldónak egy szelfije van az Eb-n, addig Messinek 4 gólja és 2 gólpassza van a Copán.

Ronaldoselfie

Ma újabb érdekes párharcokkal folytatódik a labdarúgó Európa-bajnokság. Reméljük, ma is jót mulatunk.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."