Sport » Foci

Kiesett a kupából Keresztúr

Jobban játszott a Buzău megyei ellenfél, a második körben három góllal maradt alul az Egyesülés.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

keresztur rmsarat 1
Fotók: Sinka-Király Levente
szerkesztoÍRTA: SINKA-KIRÁLY LEVENTE
2016. augusztus 24., 19:24
0 hozzászólás. 

Kemény ellenfelet fogadott ma a Székelykeresztúri Egyesülés a 2016-2017-es Román Kupa második körében. A C osztályban szereplő Olimpia 2010 Râmnicu Sărat győzni jött a Küküllőmenti városba, és habár nehezen adta a bőrét a hazai együttes, elérték céljukat.

A keresztúriak a Klein – Tiboldi, Dézsi, Török, Gagyi, Bokor, Kovács, Báró, Daniel, Lázár, Vékás kezdő tizeneggyel állt a pályára, de csereként szerepet kapott még Molnár, László és Farkas is. Az Egyesülés nem számíthatott a Székelyudvarhelyi Futsal Klub játékosaira. Szőcs, Miklós és Bíró a lelátóról nézték végig a találkozót.

A kezdő sípszót követően a vendégek vették kezükbe a játék irányítását, és már a negyedik percben megszerezték a vezetést. Egy védelmi hibát követően Tîrîlă közelről volt eredményes. A folytatásban próbálkozott a hazai csapat közelebb kerülni a vendégek kapujához, de nem jártak sok sikerrel. A 22-ik percben Vékás verekedte be magát a büntetőterületre, majd lőtt, de a labda lepattant a védőkről. Pár perc múlva Báró próbálkozott egy távoli lövéssel, ami nagyon megdolgoztatta a vendégek kapusát, de továbbra sem esett gól. Lázár szabadrúgásból próbálkozott, lövése azonban a sorfalon állt meg. 

keresztur rmsarat 2

A második félidőben még mindenki bízott abban, hogy egyenlíteni tudnak a hazaiak. Az 50-ik percben Bokor lőtt tizenhatról, de a labda a kapus ölében kötött ki.

Az 58-ik percben azonban az Olimpia egy jogosan megítélt büntetőből megszerezte második találatát, s kétgólós előnye után már nem is erőltette a támadó játékot. A legnagyobb hazai helyzet a 67-ig percben adódott, amikor Vékás beadását Lázár fejjel továbbította kapura, de a vendégek kapusa azonban ismét nagyot védett.

keresztur rmsarat 3

Hiába próbálkozott a keresztúri csapat, nem jött össze a szépítés. Sőt, a találkozó utolsó másodperceiben harmadszor is betalált az Olimpia. A félpályáig feljövő Kleint szerelte Tîrîlă, aki végigvezette a labdát a tizenhatosig, majd onnan begurította az üres kapuba, ez volt az találkozó utolsó jelenete. 

Nagyot küzdött az Egyesülés, de ellenfele jobb volt, ennek ellenére nem unatkozott a mintegy négyszáz szurkoló. 

Román Kupa, második kör:

Székelykeresztúri Egyesülés–Olimpia 2010 Râmnicu Sărat 0–3 (0–1)
Gólszerzők: Tîrîlă (4., 90+4.), Tudor (58.)

 



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."