Sport » Foci

Szombaton láthattuk utoljára Messit és Ronaldót a vébén

Délután Argentínát küldték haza Oroszországból a franciák, este Portugália is csomagolhatott, a nyolcaddöntőben Uruguay jobb volt egy góllal.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

cavani
Cavania földre küldte Portugáliát, majd haza.
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2018. július 01., 11:06
0 hozzászólás. 

Szombaton két találkozót rendeztek az oroszországi világbajnokság nyolcaddöntőjében. Az elsőn Franciaország és Argentína csapott össze, és egy nagyon fordulatos és jó találkozón végül a franciák 4–3-ra legyőzték a dél-amerikaiakat. A találkozón hamar megszerezte a vezetést az európai csapat, amire kettővel is válaszolt Argentína. Az 57-ik és 68-ik perc között azonban Franciaország nem kímélte Messiéket, újabb három találatot vittek be, amire már csak egyszer tudtak válaszolni az argentinok.

Teljesen megérdemelt francia győzelem született, így a negyeddöntőben azzal a Uruguay-jal találkoznak, amely a nyolcaddöntő második találkozóján az Európa-bajnok Portugáliát ejtette ki.

460x276-comkim1

Ezen a találkozón is hamar megszületett az első gól, Suarez csodás beadását Cavani fejjel juttatta a hálóba már a hetedik percben. A portugál egyenlítő találatra az 55-ik percig kellett várni, egy szögletet követően Pepe szintén fejjel volt eredményes. Nem sokáig volt egyenlő az állás, Cavani újabb szép góllal a 62-ik percben megszerezte a vezetést csapatának. Voltak még helyzetek mindkét oldalon, de az eredmény már nem változott, Uruguay jutott a következő körbe. A negyeddöntőben a Franciaország–Uruguay találkozót pénteken rendezik.

Íme, a találkozók gólösszefoglalója:

A nyolcaddöntő további programja:

Július 1.

Spanyolország-Oroszország (17 óra)
Horvátország-Dánia (21 óra)

Július 2.

Brazília-Mexikó (17 óra)
Belgium-Japán (21 óra)

Július 3.

Svédország-Svájc (17 óra)
Kolumbia-Anglia (21 óra)

Az ugyanazon a napon játszódó találkozók továbbjutói egymás ellen lépnek pályára a negyeddöntőben, amelynek találkozóit július 6-án és 7-én rendezik. Az elődöntők időpontja július 10. és 11., a kisdöntőt 14-én, míg a döntőt 15-én játsszák.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."