Sport » Foci

Egymást rúgták a játékosok - videó

Kedden elkelt az oroszországi világbajnokság negyeddöntőjének a két utolsó helye, Svédország és Anglia szerezte meg azokat.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

angliakolumbia2
Az angol Harry Kane hatszor volt eredményes eddig a vébén.
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2018. július 04., 15:35
0 hozzászólás. 

SvédországSvájc találkozót rendeztek kedden délután az oroszországi labdarúgó-világbajnokság hetedik nyolcaddöntőjében. A szentpétervári találkozó első félidejében nem igazán tudtak a csapatok komoly gólszerzési lehetőségeket kialakítani, így 0–0-val mentek pihenni. A második részt jobban kezdte Svájc, de a vezetést a svédek szerezték meg Forsberg révén, akinek lövése megpattant az egyik védő lábán, és a hálóban kötött ki. A hátramaradt időben mindent megtettek a svájciak az egyenlítésért, de jól védekezett Svédország, meg tudta tartani a negyeddöntőt érő 1–0-ás eredményt.

Szintén kedden rendezték a KolumbiaAnglia találkozót, amelynek tétje az volt, hogy melyik együttes kerül be utolsóként a legjobb nyolc közé. Nagyon kemény párharcot hozott a találkozó, nem éppen a fair play szellemében zajlott a mérkőzés, rengeteg kakaskodás kialakult a két csapat játékosai közt, nem egyszer a kolumbiai játékosok és a játékvezető közt is. Szerencsére focit is láthattunk.

Az első gólra az 57-ik percig kellett várni, Harry Kane büntetőből szerezte meg az angol vezetést. A csatárnak ez volt a hatodik találata a világbajnokságon, és ezzel vezeti is a góllövő listát. Kolumbiának a rendes játékidő utáni harmadik percben jött össze az egyenlítés, amivel hosszabbításba küldte a találkozót. A kétszer harminc perc alatt nem született újabb találat, tizenegyesek döntöttek, ahol az angolok egyszer hibáztak, míg a kolumbiai játékosok lőttek egy kapufát, illetve egy büntetőt kivédett Pickford, tovább juttatva ezzel Angliát.

Mutatjuk a keddi találkozók összefoglalóját:

A nyolcaddöntő eredményei:

Franciaország–Argentína 4–3
Uruguay–Portugália 2–1
Spanyolország–Oroszország 1–1, tizenegyesekkel 3–4
Horvátország–Dánia 1–1, tizenegyesekkel 3–2
Brazília–Mexikó 2–0
Belgium–Japán 3–2
Svédország–Svájc 1–0
Kolumbia–Anglia 1–1, tizenegyesekkel 3–4

A negyeddöntőben pénteken Franciaország–Uruguay és Brazília–Belgium találkozókat rendeznek , szombaton Oroszország és Horvátország csap össze az elődöntőbe jutásért, illetve Svédország és Anglia. Az elődöntő időpontja július 10. és 11., a kisdöntőt 14-én, míg a világbajnoki címért a döntőt 15-én rendezik.

460x276-comkim1



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."