Sport » Foci

SzFC: Kis Lajos lett a befutó

Kis Lajos váltja Dusinszki Zoltánt az FC Székelyudvarhely kispadján. Három szakember volt képben a klubnál, miután utóbbi lemondott edzői teendőiről.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

Foci_Kis_Lajos
Foci_Kis_Lajos
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2010. október 19., 14:59
1 hozzászólás. 

Amint már arról elsőként beszámoltunk, a pénteki Szászrégen elleni bajnokit követően lemondott Dusinszki Zoltán, az FC Székelyudvarhely trénere. A klub vezetősége héfőn Kis Lajossal egyezett meg a folytatást illetően. Kedden pedig hivatalosan is bemutatták sajtótájékoztató keretében.

Berkeczi Attila, klubelnök elmondta, három név volt a tarsolyban, mely közül ketten székelyudvarhelyiek: „Úgy láttuk jónak, hogy városunkbeli folytassa a munkát, mégis csak jobban tudja, az itteni dolgokat, jobban ismeri a játékosokat. Botorok János és Kis Lajos közül utóbbira esett a választás. Ő a fiókcsapatunknál tevékenykedett, így jobban átlátja az egész keretet".
Foci_Kis_Lajos

Kis Lajos kifejtette, az együttes itthoni mérkőzéseit látta, sőt az idegenbeliekből is néhányat, pár játékossal játszott is még aktív pályafutása alatt, többen pedig nála nevelkedtek. „Ez a csapat tavaly már bebizonyította, hogy tud focizni, hisz jó eredményt ért el. Nincs ez másképp jelenleg sem. Rendet kell rakni a fejedben elsősorban, hisz olyan konfliktusok kerültek előtérbe, melyek magukkal hozták a gyengébb szereplést. Nem volt könnyű döntés, minthogy nem hálás egy kiesőzónában levő gárdát átvenni" - fejtette ki az új tréner.

A játékosoknak kedd délután mutatják be az edzőt, aki egyben marad a fiókcsapatnál is, illetve foglalkozik még kis gyerekek tanításával is. Ami meg Dusinszkit illeti, csupán az edzői teendőit nem látja el, továbbra is marad a klubnál, valószínű helyet kap a vezetőtanácsban is.

Kis Lajos volt már edző Székelyudvarhelyen: 1999-ben, valamint 2002-ben az akkori Budvár FC-t irányította. Első hivatalos meccse új titulusában pénteken lesz, amikor együttese Zalatnán lép pályára.


1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
pippo
2010-10-19 16:05:17
Sok sikert
Sok sikert neked Öreg!

Üdv,
Zsoci/Dánia

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."