Sport » Foci

A jó első félidő a titok

Itthon tartotta mindhárom pontot a harmadosztályos FC Székelyudvarhely labdarúgó csapata.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

IMG_0593
IMG_0593
szerkesztoÍRTA: PÁL GÁBOR
2009. október 30., 18:11
0 hozzászólás. 


A hatodik helyen álló Nagydisznód együttese látogatott városunkba, üres kézzel mehettek haza. Nehezen indult be a játék, a mérkőzés első felében csak kóstolgatták egymást a felek. A játékidő második részében haraptak is a mieink, Iorgat ugratták ki hátulról, a csatár elfutott bal szélen a játékszerrel, beadásánál érkezett Csíki Dénes, aki élt az alkalommal és megszerezte a vezetést (24. perc).

Még megemészteni sem tudták a vendégek, amit kaptak, újból a hálójukba landolt a játékszer. Ezúttal egy beadásnál Bărbulescu Andrei segített a mieinknek, és rúgott egy öngólt. Ezután felpörgött a játék, rengeteg helyzetet kialakítottak az udvarhelyiek, amelynek eredménye csak a 43. percben lett: Lazăr Ovidiut indították, ő egy hosszú sprint után jobb oldalról a kapu hosszú sarkába lőtt 13 méterről.

A második félidő elején elkezdett cserélgetni a vendégek edzője, Marin Radu. Nem járt sok sikerrel, a háromgólos hátrányból csak egyet tudott lefaragni: a 82. percben szabadrúgáshoz jutottak a Szeben megyeiek, Piko Bogdanról lemaradt a védő, aki közelről a hálóba bólintotta a lasztit. Több lehetősége is volt a mieinknek ellentámadásokból gólt szerezni, de sorra kimaradtak a lehetőségek.


Dusinszki Zoltán: „Örülök, hogy sikerül nyernünk. Ügyesek voltak a fiúk, az első félidőben a javunkra fordították az eredményt, de egy kicsit haragszok is rájuk, hisz ahelyett, hogy mi rúgtunk volna gólt, hagytuk az ellenfelet betalálni. Remélem a közeljövőben idegenben is sikerül jó eredményeket összehozni.”

FC Székelyudvarhely – Nagydisznód 3-1
Gól:
Csíki Dénes (24.), Bărbulescu (26., öngól), Lazăr (43.), illetve Piko Bogdan (82.)

Udvarhely: Siméni – Gergely Tamás, Palló, Demény, Vătămăniuc (Molnár 76.) - Gergely Tibor (Jankó 58.), Lazăr, Mera, Simon (Ferenci 66.) – Iorga (Péter 73.), Csíki

Nagydisznód: Gheorghe – Băcilă, Bărbulescu, Ignat (Apostu 72.), Onciu (Pisoiu 61.) – Stoia, Piko, Pleniceanu, Lâcoviște (Ricardo 46.) – Roșu (Armenean 56.), Rău

A forduló további eredményei és a táblázat állása megtekinthető a sporteredmények kategóriában.




0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."